To je to što me zanima!

Kreće Sarajevo Film Festival od 14. do 22. kolovoza

Sarajevo Film Festival poziva sve nasmijane ljude, mlade i potvrđene umjetnike te zaljubljenike u svjetsku kinematografiju da uplove u nove svjetove.
Vidi originalni članak

Sarajevo Film Festival i Atlantic Grupa pozivaju vas da od 14. do 22. kolovoza budete dio ovoga jedinstvenog festivala, koji svaki put iznova očarava kako regionalnu tako i europsku publiku i kritiku. Sedam naslova koji su obilježili svjetsku i regionalnu kinematografiju u proteklih godinu dana očekuju vas u programu „U fokusu“. Svjetsku premijeru imat će film „Naša svakodnevna priča“ redateljice Ines Tanović, a publika će imati priliku pogledati i film Vuka Ršumovića „Ničije dijete“. Slijedi dugometražni film Ivone Juke „Ti mene nosiš“, koji je realiziran zahvaljujući podršci i partnerstvu s Atlantic Grupom. 

Za izvanredan doprinos filmskoj umjetnosti u okviru Sarajevo Film Festivala ove će godine Oscarom nagrađenom glumcu Beniciju Del Toru biti uručeno počasno Srce Sarajeva. Ova nagrada je prije nekoliko godina zbog vjerne podrške festivalu i gradu Sarajevu uručena i prvom čovjeku Atlantic Grupe Emilu Tedeschom. 

Maštovite taktike za realizaciju događaja koji se pamte nastaju umrežavanjem ideja kreativaca širom svijeta. Podržimo umjetnost i uplovimo u svijet koji osvaja dragocjenošću istine i ljepotom hrabrosti!

Cockta, jedan od snažnih brendova Atlantic Grupe, priredit će zvijezdama filma i njihovim uzvanicama poseban party. Za njih će koktel-majstori pripremati najukusnije i najmaštovitije koktele Cockta black tonic, a DJ Ismix i DJ Struja pobrinut će se za dobar ritam i savršenu atmosferu! 


Idi na 24sata