To je to što me zanima!

KupiMe: 50% popusta na dva polupansiona u hotelu Marcius

Umjesto da za ovih nesnosnih vrućina ostajete na gradskom asfaltu, radije vikend provedite u prekrasnoj prirodi koruških Alpi. Za vas imamo super ponudu!
Vidi originalni članak

Bilo da ste avanturistički, sportski ili jednostavno hedonistički tip, Nassfeld će vas oduševiti svojom ljetnom ponudom.

Za samo 960 umjesto 1.920 kuna uživajte u prirodi i prekrasnom hotelu Marcius koji je izgrađen u originalnom austrijskom stilu. Hotel će vas oduševiti svojom pitomom i domaćom atmosferom. Sobe su lijepe i prostrane, opremljene satelitskom TV, te posebno odvojenom kupaonom i toaletom. U sklopu hotela se nalazi wellness i spa centar sa bazenom i saunama, odličan restoran i bar koji je kao stvoren za dobre provode. Ako želite možete planinariti po prekrasnim koruškim Alpama, jahati konje, voziti se biciklom po posebno uređenim stazama ili uživati u kupanju na obližnjem Pressegger See-u, jezeru koje sa svojim ljetnim temperaturama vode od 28°C čini jedno od ljeti najtoplijih ledenjačkih jezera. 
Ili jednostavno, samo odmorite i uživajte u svježem planinskom zraku, te posvetite svoje vrijeme istraživanju bogate gastro ponude Koruške.

Sviđa vam se ova ponuda? Registrirajte se na KupiMe.hr i svaki dan potražite jedinstvene ponude od 50 do 90%.

Idi na 24sata