To je to što me zanima!

KupiMe: 55% popusta za wellness dan u centru Tempio!

Za samo 99 kuna možete uživati u hidromasažnom bazenu i sauni wellness centra Tempio u Zagrebu. Pripremite tijelo za napeti i užurbani tjedni ritam!
Vidi originalni članak

Užurbani život kakav živimo može nas učiniti napetima i željnima predaha. I zato se opustite i predahnite u wellness centru Tempio gdje vas po odličnoj cijeni čeka čitav dan uživanja. Uživajte u hidromasažnom bazenu, plivajte u velikom olimpijskom bazenu i regenerirajte svoje tijelo u sauni. I sve to uz popust od 55%. 

Hidromasažni bazen opremljen je vodenim slapovima, podvodnim masažnim mlaznicama i reflektorima koji garantiraju totalno uživanje. Sauna će ubrzati izbacivanje toksina nakupljenih u vašem tijelu, a plivanje u olimpijskom bazenu bit će odlična rekreacija koja će pokrenuti sve vaše mišiće. I sve po cijeni od 99 umjesto 220 kuna za dvije osobe! 

Prostor centra uređen je i opremljen po svjetskim standardima te tamo radi educirano i profesionalno osoblje koje će vam u svakom trenutku biti na dohvat ruke. I zato nemojte propustiti ovu ponudu. Uzmite predah od užurbanog života i posvetite koji tren samo za sebe i wellness uživanje. 

Sviđa vam se ova ponuda?
Registrirajte se na KupiMe.hr i svaki dan potražite jedinstvene ponude od 50 do 90%.

Idi na 24sata