To je to što me zanima!

Kupujte povoljnije na online aukcijama na eKupi.hr

Jeste li se ikada pitali što se dogodi s proizvodima kojima su u transportu oštećena pakiranja, onima koji su stajali u izlogu trgovine, ili su ih koristili novinari za pripremu recenzije?
Vidi originalni članak

Kako se takvi proizvodi ne mogu prodavati u redovnoj prodaji (iako neki i to rade), oni pronađu svoj put do kupca na eKupi aukcijama. Ljudi u eKupi timu proizvodima snize cijenu na 70% najniže na tržištu i onda puste vas da se nadglasavate novčanicima.

Naravno, svi aukcijski proizvodi imaju punu tvorničku garanciju i pakiranje te su u potpunosti ispravni.
eKupi aukcije počinju utorkom i petkom od 12:00 sati i traju do četvrtka i ponedjeljka u 22:00 sata. Na eKupi aukcijama ćete najčešće pronaći informatičke i elektroničke proizvode poput laptopa, tableta, televizora i bijele tehnike, po izrazito niskim cijenama. Za sudjelovanje u aukcijama morate uplatiti polog od 300 kn karticom ili internet bankarstvom na eKupi račun, kao svojevrsnu garanciju da nećete davati ponude za proizvode koje kasnije ne mislite kupiti. Taj polog će vam iz eKupija vratiti kad god odlučite da više ne želite sudjelovati u njihovim aukcijama, iako ne vidimo zašto bi ikada prestali, osim ako niste putem aukcija opremili cijelu svoju kuću.
Da zaključimo:
•    Što? – Odlični proizvodi s kompletnim tvorničkim jamstvom, doslovce kao novi.
•    Koliko? – 70% od apsolutno najniže tržišne cijene.
•    Gdje? – na eKupi aukcijama, gdje drugdje?

Od 1.2. do 14.2. dostava za sve artikle je besplatna. Razlog više da sudjelujete u našim aukcijama.

Idi na 24sata