To je to što me zanima!

Labud preporučuje najbolja sredstva za čišćenje kuhinje

Naime, brojna su istraživanja pokazala da su kuhinje nerijetko prljavije od kupaonica zbog prisutnosti brojnih bakterija i velike vlage, osobito u spužvicama i na krpama za pranje
Vidi originalni članak

PERMETAL GOLD - Slavljenik u zlatnom ruhu 
Labudov Permetal, najprodavaniji proizvod u kategoriji za čišćenje kuhinje, povodom 10 godina prisutnosti na hrvat­skom tržištu dobio je svoje slavljeničko ‘zlatno’ izdanje pod nazivom Permetal GOLD, s još jačom formulacijom za odma­šćivanje. Permetal je već godinama poznat kao nenadmašan, prije svega, u učinkovitom i jednostavnom uklanjanju tvrdo­kornih, zagorjelih naslaga i masnoće s roštilja, napa i pećnica, ali i efikasnom odmašćivanju svih ostalih metalnih površina. 

SUPER JON CREAM - Abrazivno sredstvo za čišćenje 
Za visoki sjaj, čistoću i ugodan miris sudopera, kuhinjskih pločica, pipa i indukcijskih štednja­ka isprobajte dva nova abrazivna sredstva s aktivnim mikrogranulama - Super Jon Cream. Fina kremasta struktura olakšava nanošenje, dok aktivne mikrogranule dodatno pomažu u uklanjanju zaprljanja, a pri tome ne oštećuju površine. Super Jon Cream dolazi s dva osvje­žavajuća mirisa limuna i jabuke. 

SANITAR TORPEDO - Za uvijek čiste odvode, bez neugodnih mirisa
Kada se odvod u sudoperu začepi zbog masnoća ili naslaga kamenca unutar cijevi, pomoći će Sanitar Torpedo. Redovitim korištenjem Sanitar Torpeda, ul­trasnažnog gela za odčepljivanje i održavanje odvoda u kućanstvima, izbjeći ćete takve probleme. On isto­vremeno dezinficira cijevi i uklanja neugodne mirise, a neće oštetiti cijevi prilikom čišćenja. Za redovito održavanje higijene odvoda kao i sprečavanje razvoja bakterija preporučuje se korištenje jednom na tjedan.

Idi na 24sata