To je to što me zanima!

Labudov odred za čistoću ovaj tjedan obradovao mladu majku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odlično, napokon će moja kuća zablistati - oduševljeno je reagirala Kristina, koja je veliki perfekcionist u čišćenju, ali za njega trenutačno nema energije niti vremena
Vidi originalni članak

Kristina je prva pobjednica natječaja ‘Proljetno čišćenje’ u kojem tvrtka Labud, 24sata i Soundset u suradnji s portalom bijela-tehnika.com i Phrixus stručnjacima za čistoću nagrađuju kompletnim čišćenjem stana, perilicom rublja Candy i paketom Labudovih sredstava za pranje i čišćenje.

Dom gospođe Kristine u Brckovljanima, nadomak Dugog Sela, brzo se transformirao pod rukama vještih čistačica, dok je ona uživala na kauču sa svoja dva sina, trogodišnjakom Lucasom i tromjesečnom bebom Tomom. 

Nakon prvog djeteta bila sam nadobudna i mahnito čistila, ali sada sam pametnija i spremno prihvaćam savjete znalaca

komentirala je Kristina upute veselog dvojca za čišćenje.

Čišćenje pećnice neusporedivo je lakše ako se koristi Labudov Permetal, koji djeluje trenutno, a Super Jon za kuhinju otklonit će i najmanji trag masnoće sa štednjaka. Kako je Kristini najgori dio čišćenja upravo pranje kuhinje koju stalno koristi, profesionalke su joj otkrile kako je jednostavno održavati izgled i čistoću kuhinjskih elemenata premazom Super Jona za drveni namještaj. 

Puno je lakše čistiti ako se radi sa specijaliziranim sredstvima, posao je brže gotov, a efekt dugotrajniji

otkrio je stručni tim za čišćenje trikove svog zanata. Jedva čekam da moj suprug dođe kući i vidi da naš dom blista, imamo novu perilicu rublja i zalihu sredstava za čišćenje, oduševljena je Kristina svojim neočekivanim dobitkom.

Idi na 24sata