To je to što me zanima!

10 stvari koje bi žene željele da njihovi muškarci znaju i shvate

Muškarci i žene su dva različita svijeta, zbog čega se teško razumiju posebno na poljima ljubavi i romantike, no otvorena komunikacija uvijek će pomoći u odnosu
Vidi originalni članak

1. Emocionalna inteligencija 

Muškarci imaju niži kvocijent emocionalne inteligencije od žena, ali se trude razumjeti emocije. No ženama se nikako ne sviđaju muškarci koji ne mogu kontrolirati svoje emocije. 

2. Ne zurite u televizor

Dok vam žena nešto govori, obratite pozornost na ono što govori. Nemojte samo klimati glavom i nastaviti gledati utakmicu na televiziji.

3. Vaša je mama super,  već po stoti put

Njegova majka može biti odlična kuharica i domaćica, ali žene ne trebaju neprestano slušati o tome. 

4. Razgovor i samo razgovor

Žene vjeruju u moć komunikacije, zato razgovarajte, svađajte se, ali nikako nemojte šutjeti. 

5. Viteštvo nije izumrlo

Sve žene vole vitezove, zato pronađite vremena i učinite da se vaša bolja polovica osjeća kao princeza barem na jedan dan. 

6. Pričajmo malo o... meni... 

Žene ne vole hvalisavce zato budite umjereni i ne razbacujte se svojim adutima. 

7. "Ti nisi moj vlasnik"

Nikako se prema ženama ne ponašajte kao da ih posjedujete. Baš kao i vi i vaše žene žele malo vremena i prostora samo za sebe. 

8. Pokazujte ljubav svaki dan 

Iskazujte svoju ljubav, kako riječima tako i djelima. Cvijeće, večera i poneki poklon nisu na odmet. 

9. Ne moralizirajte previše

Ne moralizirajte ako se vaša partnerica obuče atraktivno, to jednostavno loše zvuči. Puno ćete više postići za odnos ako pohvalite izgled "svoje djevojke".

10. Oprezno sa šalama

Dok se šalite uzmite u obzir i osjećaje drugih. Svakako izbjegavajte šale na račun obitelji i bliskih prijatelja. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • rearea 23.09.2011.

    ja mu to već sto puta nacrtala i opet ne kuži, zaključak je da su glupi :-(

  • Maestra_1 17.09.2011.

    Ima samo jedna stvar koju bi svi trebali shvatiti, a rijetki jesu. Kakvi ste se zavolili, takvi se i volite. Ne mijenjajte jedne druge..osim dobrovoljnog, jer nažalost sam život i način života će nas natjerati da se mijenjamo. Ali, ako to učinimo sami, lakše podnosimo, negoli da netko nad nama vrši prisilu da se mijenjamo. I još jedna stvar. Sitna, ali važna. Što više sexa.:)

  • najpametniji 16.09.2011.

    ninabonita je to rekla točno kako triba al mislim da jadna država gdje trebaju izlaziti ovakvi članci i komentari...to bi trebalo ići tj biti prirodno al što kad kod mene je na snazi mišljenje "žensko pa glupo" pa mu ti objasni nešto..još nismo svarili probušeno uho, dugu kosu i tetovaže a kamoli došli do normalnog ljudskog međusobnog ophođenja...bio sam u nizozemskoj prošli tjedan i oduševio se kad sam skužio da mogu pričati sa svakim jer od čuvara do pandura svi znaju engleski i to dobro a kod nas ti isti ne znaju ni rvacki

Komentiraj...
Vidi sve komentare