To je to što me zanima!

15 ideja kako odvajati smeće ako živite u jako malom stanu

Jedno od rješenja je prenamjena ormarića tako da izvana izgleda kao komad namještaja koji se savršeno uklapa u ostatak doma, dok se iznutra kriju posudice za odvajanje otpada
Vidi originalni članak

Postoje posebno dizajnirani kompleti za razdvajanje otpada namijenjeni manjim životnim prostorima. No, to možete napraviti i sami, bilo da se odlučite sakriti posude za odvajanje smeća u ormariće ili ih držati na otvorenom, ali tako da se uklapaju u prostor, a opet ne zauzimaju puno mjesta.

ZABAVA ZA OBITELJ 20 ideja kako napraviti božićne ukrase za bor od starih žarulja, kuglica, tjestenine, vune...

Donosimo vam 15 odličnih ideja:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hiroo_Onoda 10.12.2020.

    A gdje odlagati ono što je prije prenamjene bilo u tim ormarima? Stvarno mi nije jasno tko dolazi do ovakvih ideja koje jednostavno nisu primjenjive. Mislim da ću i nadalje otpad trpati u zajedničku kantu za smeće, a neka ga odvajaju Bandić i Pripuz. I ovako miševi i ostala sitna gamad uspijevaju, što kroz ventilaciju, što preko balkona pronaći put do stana pa bi mi samo trebalo nafilavati kuhinjski namještaj sa smećem da ih još više motiviram. Na koncu, smeće mogu jednostavno zviznuti kroz prozor auta, pa neka ga razvrstava tko god hoće.

  • Old Kresoje 10.12.2020.

    Šta da iz ladice ormara izbacim gaće i čarape ,a ubacim smeće

  • antimunjenih 10.12.2020.

    Idem odmah kupiti veci stan i ormarre da mogu tako odvajati otpad.ma jeste li vi normalni

Komentiraj...
Vidi sve komentare