To je to što me zanima!

Danas preuzmi 24sata kartice: Idealan poklon za Dan žena

Ove godine 24sata.hr odlučio vas je riještiti briga oko izbora poklona povodom Dana žena. Drage žene i dragi muškarci, pripremili smo super iznaneđenje za vas
Vidi originalni članak

Povodom Dana žena svim pripadnicama ljepšeg spola donosimo poklon s kojim ćete uspješno 'ukrotiti' svojeg muškarca baš kada vama to najviše odgovara. Kako nam naši dragi muški čitatelji ne bi zamjerili da smo ih ostavili na cjedilu, ovaj poklon idealan je i kao vaš dar boljoj polovici povodom 08. ožujka. 

Drage žene, poklonite sebi super poklon povodom Dana žena!

Ponekad vam se čini da vas vaš muškarac uopće ne razumije? Cijeli dan kuhate, čistite, a onda kada dođe vrijeme da se opustite pred televizorom uz sapunicu on prebacuje na utakmicu? Bilo da je odgovor potvrdan ili ponekad jednostavno želite ukrasti par sati samo za sebe, 24 kartice su pravi poklon za vas! Na karticama se nalaze zadaci koje vaša muška polovica mora ispuniti. Pripremite kartice i 'prisilite' ga da ih uzme i time vam oda počast kao ženi na Vaš dan. Sada, kada ste već pola puta prešle, na vama je da se nasmijete i kada situacija to zahtijeva tražite da ispuni određeni zadatak. Jedna kartica je prazna, tu neka vaša mašta dođe do izražaja.

Drage žene, sretan Vam Vaš dan od ekipe 24sata! Vaše kartice preuzmite OVDJE.

Dragi muškarci, čestitajte svojim boljim polovicama Dan žena i izmamite im veliki osmijeh na lice!

Bliži se i taj dan - Dan žena, a vi nemate pojma što pokloniti svojoj ljepšoj polovici? Odlučili smo vam olakšati ovaj mrzak zadatak i za vas smo pripremili idealan poklon. Na karticama 24sata nalaze se zadaci koje ćete napraviti umjesto vaše ženske polovice i time joj olakšati svakodnevicu ili uljepšati dan. Poklonite joj sve kartice ili ako se ne želite previše 'usositi', izaberite samo neke, ali kada joj ih poklonite držite do svoje riječi. Ako je na telki Liga prvaka, a ona baš tada poželi gledati Sulejmana Veličanstvenog i iskoristi karticu koju ste joj poklonili nema vam druge nego prebaciti program. Jedna kartica je prazna, ako ste dovoljno hrabi, dajte svojoj ženi tu slobodu da je ispiše sama.

Dragi muškarci, pokažite svojim ženama koliko ih volite uz originalan poklon - 24sata kartice!
Vaše kartice preuzmite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • AFRICA 07.03.2013.

    Žena-kako to gordo zvuči. ....................................Svim djevojkama , ženama i nonicama ili bakicama od srca želim da im svi dani budu sretni i veseli , a ne samo na Dan žena

  • Mladen Matanic 07.03.2013.

    Sretan dan svim ženama , kod mene nema tko što radi zna se: ja kuham ali ne radim uvijek sam pomogne mi žena kad peglam.

  • Darijo-ZoraJuričević 07.03.2013.

    Dan žena je jednom u godini, a dan muškaraca ostala 364 dana. S toga, poklonimo im malo pažnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare