To je to što me zanima!

25 najljepših plaža na Jadranu koje svakako trebate posjetiti

Ako do sada niste posjetili ove prekrasne plaže, sada je definitivno pravo vrijeme za to. Svatko će za sebe pronaći savršen kutak, od krša, sitnih kamenčića do pješčanih zlatnih uvala
Vidi originalni članak

Naša obala prepuna je skrivenih plaža i uvala na kojima možete maksimalno uživati u ljetnim radostima. Pixsell - foto, video i news agencija iz Zagreba, izdvojila je 25 fotografija najljepših plaža na Jadranu. Za fotografije su zaslužni Grgo Jelavić, Duško Marušić, Ivo Čagalj, Josip Regović, Goran Kovačić, Slavko Midžor, Davor Puklavec, Dino Stanin, Nel Pavletić, Jurica Galoić i Dalibor Urukalović.

DUGO JE BILA SKRIVENA Impresivna 'ljubavna' plaža san je svakog ljubitelja mora i sunca

Ako do sada niste posjetili ovaj raj na zemlji, sada je definitivno pravo vrijeme za to. Svatko će za sebe pronaći savršen kutak, od krša, sitnih kamenčića do pješčanih zlatnih uvala.

Na popisu su se našle plaže - Sakarun, Zlatni rat, Stiniva, Rajska plaža, Banje, Klančac, Pupnatska luka, Zaton, Dubovica, Oprna, Kupari, Mali bok, Kraljičina plaža, Divna, Vinogradišće, Lubenice, Punta rata, Veliki žal, Velika plaža, Prapratno, Srebrena, Vaja, Vrgada, Bijeca i Šunj.  

POGLEDAJTE VIDEO: 25 najljepših plaža na Jadranu

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ptica neznalica 19.07.2020.

    Na otoku Rabu, od Rajske plaže meni postoje ljepše. Naravno da je sve individualno. Osobno Rajska plaže je za malu djecu ili porodice s malom djecom. Slična plaža je i Mel u Kamporu. Pudarica i Vamartina su meni ljepše.

  • RI051_1 18.07.2020.

    Zaboravili ste Bašku na Krku

  • jure28 18.07.2020.

    Neznate vi za male intimne uvalice skrivene u kamenjaru Primorja i otoka…

Komentiraj...
Vidi sve komentare