To je to što me zanima!

4 crvene nijanse kose: Može je nositi svatko, ali pravu za sebe

Od prirodno crvene, bakrene do bogate ružičaste boje vina i svijetlo crvenih rubin tonova, crvena kosa je uvijek izbor za kojom se svi okreću. Pronađite idealnu nijansu
Vidi originalni članak

Postoji razlog zašto je vatrena kosa povezana s jednako vatrenom osobnošću. S obzirom na to da je manje od 2% svjetskog stanovništva prirodno crvenokoso, bez obzira jeste li rubin crvena ili bakrena plavuša, vaša će kosa sigurno privući pažnju.

Ako niste među 2% sretnika kojima je to prirodna boja kose, možete otići kod svog frizera da vas ofarba u jednu od ovih vatrenih nijansi. Prvo utvrdite želite li suptilni pomak ili živopisniji crveni ton. Premda će nekima možda predstavljati veliku promjenu, ona će i dalje biti trendi boja kose. 

Od prirodnih crvenokosih poput Lily Cole i Julianne Moore, do Sophie Turner i Emme Stone, crvena boja kose licu daje posebnu čar. 

Kako odabrati najbolju crvenu boju kose za vaš ton kože?

Crvena nijansa đumbira i cimeta

Odgovarajući ton kože: Nijansa poput one Christine Hendricks najbolje izgledaju na hladnim tonovima kože. Trik održavanja ove boje je osigurati postojanje ravnoteže nijansi bakra i zlata u kosi. Izbjegavajte narančaste tonove.


Crvenkasto-smeđa boja kose

Odgovarajući ton kože: Ova boja izgleda sjajno na srednje neutralnim tonovima kože.
Klasična i bogata, jarkocrvena boja kose s toplim pramenovima je izvrstan način za prelazak prirodne crnke u topliju nijansu. Prilikom bojanja vaše kose ovom bojom zatražite nekoliko pramenova oko lica ili balayage.


Metalik crvena boja kose
Odgovarajući ton kože: Srednje neutralni tonovi kože izgledaju sjajno u ružičasto-crvenim nijansama. Metalne nijanse još uvijek uživaju u svom trenutku i to je savršen način za prijelaz toplije medeno plave kose u brončaniju sjajnu kakvu ima Isla Fisher.

Vatreno crvena boja kose
Odgovarajući ton kože: Ova 'umjetna' nijansa ljubičaste najbolje izgleda na srednjim i tamnijim tonovima kože. Vatreno crvena boja kose će se uvijek isticati u gomili. Imajte na umu da nijanse poput ove zahtijevaju više održavanja.


Odgovara li crvena boja kose zaista svima? Frizeri se slažu da je sve u tome da prilagodite crvenu svom tonu kože. Tamnijoj koži odgovaraju bogatiji tonovi.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 25.02.2020.

    Obozavam i crvenu i narancastu al ipak kao brineta se bolje osjecam 😁

  • retita🦋 24.02.2020.

    Crvenokose žene su vatrene.To je boja koju treba znati nositi.Ma koliko mi šutjeli o tome.

  • iiiih 24.02.2020.

    Najgadnija boja ikad. Bljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare