To je to što me zanima!

5 najskupljih bijelih vjenčanica na svijetu: Serena Williams potrošila je uvjerljivo najviše

Pronalazak savršene vjenčanice često je u potpunom neskladu s idejom koju smo prvotno imali, no ove dame mogle su i jesu izabrale baš sve što žele pa su njihove vjenčanice imale paprene cifre
Vidi originalni članak

- Našla sam se sa Sarah Burton i zaljubila se u čarobnu krinolinu, koja je bila u totalnoj suprotnosti od onoga u čemu sam se prvotno zamišljala - prisjetila se svjetska teniska zvijezda Serena Williams vjenčanja od prije tri godine.

Cijena njezine bijele haljine s potpisom Sarah Burton za kuću Alexander McQueen bila je oko 20 milijuna kuna te time zaradila titulu najskuplje vjenčanice.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanja u doba korone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Victoria Swarovski, nasljednica carstva koje nosi njezino prezime, udala se za Wernera Mürza u kreaciji optočenoj kristalima. Čak pola milijuna Swarovski kristala krasilo je njezinu haljinu s velom od osam metara, koja je koštala oko 7 milijuna kuna.

MALA UMJETNIČKA DJELA Antikni nakit: Sličnost novog i dizajna od prije par stoljeća

Treće mjesto najskuplje vjenčanice na svijetu pripalo je Grace Kelly, koja se 1956. udala za Princa Rainiera III od Monaka. Haljina je koštala oko 4 milijuna kuna.

PROLJEĆE 2021. Proenza Schouler: Romantična haljina ima sto kreativnih lica

Kim Kardashian nosila je Givenchy haljinu inspiriranu siluetom sirene, s potpisom dizajnera Riccarda Tiscija. Kreacija je također imala paprenu cijenu, od čak 3 i pol milijuna kuna.

VIRTUALNA REVIJA Šumske vile: Dvojac Envy Room predstavio ženstvenu kolekciju usred romantičnog zelenila

Glumica Salma Hayek udala se 2009. godine za François-Henri Pinaulta, direktora mega luksuzne kompanije Kering te je pritom odjenula Balenciaginu vjenčanicu. Cijena haljine bila je gotovo 3,5 milijuna kuna, piše Hello.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 14.11.2020.

    Koliko koštaju i ne izgledaju baš nešto... Al eto bitno je valjda da se priča koliko su ih platile

  • 09051959v 14.11.2020.

    Osobno ne volim vjenčanice i taj komad odjeće mi u životu ništa ne predstavlja, stoga ju na vlastitom vjenčanju nisam ni nosila.

  • jamesbond7777 14.11.2020.

    Ne čudim se, vjerojatno po kvadratu 🙄🙄😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare