To je to što me zanima!

6 rješenja za česte probleme s kremama za sunčanje na plaži

Ako krema ima neugodan miris, najbolje je koristiti losione namijenjene osjetljivoj i suhoj koži jer ne sadrže alkohol ni mirise. Protiv znojenja su odlične gel kreme
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 11

  • zutko 12.08.2014.

    ja se inače mažem čistim domaćim maslinovim uljem, ali ove godine sam dobila lijepu boju bez kapi ičega, ali sam se sunčala sa oprezom jer sam izrazito svijetle puti....:):)

  • Kalea 12.08.2014.

    Ja isto tako sam sebi pripravljam ulje.Dignem haubu od auta, izvadim iz motora staro ulje, namažem se njime po tijelu i licu (da mi zubi budu bijeli), i ne treba mi sunčanje. Obrišem višak starom krpom i ''voila'', boja je tu.

  • vanilijica 12.08.2014.

    Znam da će sad mnogi skočiti kad kažem da si ja sama pripravim ulje za sunčanje i da to nije dobro i bla bla bla.... ali ja več tri godine koristim to ulje i super mi je.Nema alergija ne izgorim i koža mi je meka i vlažna.Ja svake godine uzmem 2decilitra domačeg maslinova ulja unutra iscjedim jedan limun posebno naribam jednu veću mrkvu i iscjedim sok.To ulijem u ulje i limun dobeo promučkam i dobijem izvrsno ulje za sunčanje od kojeg se prekrasno tamni.Koža je meka i podatna nema alergija ni prištića a i ugodnog je mirisa.Preporučujem ga svima koji lakše tamne i nemaju izrazito svjetlu put.

Komentiraj...
Vidi sve komentare