To je to što me zanima!

Adventsko klizalište otvoreno je u Arena centru u Zagrebu

Klizalište je otvoreno do 31. siječnja, a tamo ćete pronaći školu klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu, predstave, maskote i nagradne igre
Vidi originalni članak

Laskava titula najbolje adventske i božićne destinacije u Europi u prošloj godini pokazuje da sve veći broj turista odabire Zagreb kao svoje adventsko odredište. Da se možemo nadati jednako uspješnoj, ako ne i boljoj adventskoj reprizi, potvrđuju mnogobrojna najavljena događanja koja se mogu doživjeti doslovno na svakom koraku.

Jedno takvo mjesto je i Adventsko klizalište by Žuti Mačak koje je svečanim otvorenjem u nedjelju, 27. studenoga, ispred glavnog ulaza u Arena centar pokazalo kako za blagdansku čaroliju vrijedi proširiti svoje vidike i izvan središta Zagreba. 

Rasplesane maskote, klizačice iz Skating kluba LEDA, fotografiranje i disko na ledu, prigodni facepainting te figure od balona samo su neki od sadržaja koji su izazvali interes ljubitelja zimskih radosti. A sve to je pratio prepoznatljiv glas Saše Bunete koji svakodnevno nasmijava slušatelje Antene Zagreb kao Milivoj Lulek.

Mnogo je razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine - tu su škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare