To je to što me zanima!

Air Croatia ukida direktni let iz Stockholma za Zagreb i Split

Kompanija nije uspjela srediti potrebne dozvole s aerodromom Stockholm Arlanda, pa će od 30. lipnja prometovati samo linija iz Göteborga za Zagreb, Split i Zadar
Vidi originalni članak

Direktna zrakoplovna linija između Stockholma i Hrvatske unatoč najavama neće početi prometovati. Prvi zrakoplovi trebali su poletjeti 28. lipnja za Zagreb i Split. Razlog tome je neishodovanje potrebnih dozvola niskobudžetne zrakoplovne kompanije Air Croatia s aerodromom Stockholm Arlanda, piše Balkans.com.  

Air Croatia povezat će samo Göteborg sa Zagrebom, Splitom i Zadrom. Jedini direktni letovi sa švedskim gradom kreću od 30. lipnja, a zrakoplovi će prometovati svake subote. Švedska kompanija otvorila je ured u Zagrebu iz kojeg će direktni letovi prometovati cijele godine. 

Kompanija će koristiti ČSA Airbus A319 Czech Airlinesa. Karte su već u prodaji, a cijena povratne karte kreće se od 1515 kuna.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vlastpri 18.06.2014.

    stenjevac bravo :)

  • tiha voda_1 17.06.2014.

    Dobar si Stenjevec:))

  • Stenjevac 17.06.2014.

    "Švedska kompanija otvorila je ured u Zagrebu iz kojeg će direktni letovi prometovati cijele godine." Znači avioni polijeću iz ureda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare