To je to što me zanima!

Ako vam je dosadno i usamljeni ste u vezi - učinite ove 3 stvari

Kada shvatite što želite u svojoj vezi, razgovarajte o tome sa svojim partnerom. Trik je ostati otvoren, slušati, iskreno dijeliti i ostaviti po strani krivicu
Vidi originalni članak

1. Razjasnite što želite

Ponekad ljudi prestanu razmišljati o tome kakvu vezu žele jer ono što imaju uzimaju zdravo za gotovo i misle da bolje ne može biti. To neki rade zato što su previše zauzeti drugim aspektima života. Međutim, to je pogrešno. Zamišljajte vezu kakvu želite. Budite što precizniji i jasniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne razmišljajte o starim danima, nego što želite za svoju budućnost s partnerom. 

ANALIZA ZA SVAKI ZNAK Zašto vam propadaju veze? Bik je jako tvrdoglav, a Djevica ima najmanje povjerenja u partnera

2. Budite otvoreni, iskreni i nemojte kriviti partnera

Kada shvatite što želite u svojoj vezi, razgovarajte o tome sa svojim partnerom. Trik je ostati otvoren, slušati, iskreno dijeliti i ostaviti po strani krivicu.

Možete reći nešto poput: “Stvarno bih volio unijeti uzbuđenja u našu vezu. Uživam provoditi vrijeme s tobom i želim se još više zbližiti s tobom.'

Budite iskreni  s onim što želite - osobito ako imate na umu određene radnje. Zatim poslušajte što o tome ima za reći vaš partner.

3. Ponovo se posvetite vezi koju želite, strastveno

Pitajte svog partnera je li voljan preuzeti obvezu kako biste obnovili strastveniji odnos - zajedno. Od velike je važnosti da oboje preuzmete ovu obvezu. S vremena na vrijeme vjerojatno ćete se morati sastati i razgovarati o tome što želite i što se za vas možda promijenilo.

ISKRENO ODGOVORILI Muškarci su otkrili kako su se osjećali nakon što su prevarili supruge i zašto su to napravili

Kako budete uživali u intimnosti i bliskosti sa svojim partnerom, nesumnjivo ćete uživati i još bolje u svom životu, piše Your Tango.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • beba maza 09.08.2023.

    Onda svako svojim putem , mili moji . :-)

  • 09.08.2023.

    Ha ha 🤪🤪🤪💃💖😺🍀👼🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare