To je to što me zanima!

Ako žene ovo rade u krevetu sklonije su varanju partnera

Na ženinu želju za varanjem utječe dugotrajno i specifično ponašanje u seksu, otkrila je nova studija objavljena u časopisu Archives of Sexual Behaviour
Vidi originalni članak

Ako žena dugo i neprestano glumi orgazam, svoju sreću u seksu poželjet će potražiti negdje drugdje, otkrilo je novo istraživanje. Intenzitet i količina orgazma nisu utjecali na ženinu želju za varanjem, ali duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma je utjecalo na želju za ispunjenjem seksualnih potreba van veze.

POGLEDAJTE VIDEO (žene i libido):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Seksualna terapeutkinja Tammy Nelson je otkrila za The Sun da je više od 50% žena glumilo orgazam za vrijeme seksualnog odnosa, a čak ih je 80% to i naglas priznalo. 

- Većina žena trebaju direktnu stimulaciju klitorisa između 7 i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo nekim oblikom fizičke potvrde, nećete znati ni jeste li otprilike blizu - objašnjava Nelson rezultate istraživanja.

PROČITAJTE GA TIJEKOM STRASTI Odmiče li se muškarac nakon seksa - možda se boji obveza

Prijašnja istraživanja su pokazala da žene koje glume orgazam se osjećaju nezadovoljno seksualnim životom kojeg imaju s partnerom. Također, rjeđe razgovaraju ili uopće ne razgovaraju o svojim seksualnim željama, što potiče traženje zadovoljstva negdje drugdje.

ZAVIRITE U ŽENSKI MOZAK Ovih 10 stvari većina žena radi ako očekuju ili planiraju seks

Istraživanje je provedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heteroseksualnim vezama. Pitanja su se bazirala na njihovim seksualnim navikama, ispunjenošću seksom, klimaksu i varanju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 05.09.2020.

    Kome ne pase odma minjaj i stvar rješena

  • 05.09.2020.

    A ako se sve ove stvari događaju u prirodi🤔

  • 05.09.2020.

    Kada bi zena imala snagu kao muskarac tukle bi muzeve i zlostavljale ljude svaki dan bar 2×.a kaze se da su ugrozene.Svasta

Komentiraj...
Vidi sve komentare