To je to što me zanima!

ANKETA Što vi sve stavljate u salatu s tunom? Neki vole sir, a drugi stavljaju puno majoneze

Salata od tjestenine i tune jedan je od najjednostavnijih obroka koje mnogi obožavaju. No, svatko od nas ima različitu sliku o tome kako bi ona trebala izgledati
Vidi originalni članak

Ova salata je ukusna je i vrlo zasitna, kako zimi, tako i ljeti. Mnogima je obavezan sastojak kukuruz šećerac, a dodaje se i majoneza, kiselo vrhnje ili jogurt kako bi se salata povezala.

Ipak, što se tiče ostalih dodataka mnogi stavljaju povrće koje je njima omiljeno, primjerice luk, kisele krastavce ili pak masline.

Recite nam u anketi koji sastojci su po vama najbitniji za salatu s tunom i tjesteninom.

 

 

BEZ KUHANJA Trebate brzinski ručak? Probajte ovu zdravu meksičku salatu

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Old Kresoje 17.02.2024.

    motorno ulje 5w30

  • AfroditaDiana 17.02.2024.

    Super mi je tuna, no čitala sam da nije preporučljivo jesti ju više od jednom tjedno. Nakupovala sam si lunch boxeve za posao i nakupovati ću si tunu, kukuruz, grašak, sir u trokutićima i neki proteinski kruh, a krastavce i ciklu imam doma. Fino mi je to. :)

  • octopuss 17.02.2024.

    Glavicu luka sitno narezanu propržim na maslinovom ulju, dodam malu žličicu vegete, 1 dl crnog vina, malo passate, ocijeđenu tunjevinu, sve dobro promiješam i pustim da zavri minutu-dvije. Onda u to "al dente" kuhane pene ili paštu. Sve skupa oko 25 minuta pripreme.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare