To je to što me zanima!

Antonija Mandić: Mucala sam kao dijete, a sad samo brbljam

Zvijezda novog broja SuperMile Antonija Mandić rekla nam je i kako ne vjeruje da postoji idealan muškarac te kako se zbog ljubavi nikada ne bi odrekla posla
Vidi originalni članak

- Cijeli život brbljam, a eto, danas od toga i živim. Ironično, kao mala sam ozbiljno mucala i svakodnevno sam hodočastila logopedu - otkrila nam je voditeljica RTL-ova "Studija 45" Antonija Mandić. Zvijezda novog broja SuperMile rekla nam je i kako ne vjeruje da postoji idealan muškarac te kako se zbog ljubavi nikada ne bi odrekla posla. 

- Karijeru ne bih žrtvovala jer mnogi su mi slomili srce - iskrena je Antonija. 

Supruga bivšeg košarkaša Davora Marcelića, Ana, stoji iza prekrasnih torti i kolača Fancy Cake. S nama je podijelila svoju priču o uspjehu, otkrila što je inspirira te zašto je toliko zavoljela slastičarstvo. 

Svoju životnu priču ispričao nam je najpoznatiji hrvatski gastronom Veljko Barbieri te se prisjetio i vlastitih kulinarskih početaka.

- Život se vrti oko stola i hrane. Uvijek smo sve probleme rješavali oko stola. Čak i kada bi nona i nono malo planuli jedno na drugo, hrana bi smirujuće djelovala na njih i, kako bi jeli, polako bi gasila ljutnju - prisjeća se Barbieri.

U novoj SuperMili pročitajte reportažu s eko imanja obitelji Tišinić iz Taborišta pokraj Petrinje, potražite recepte od boba, savjete iz svijeta moda i ljepote, roditeljstva...

Novu SuperMilu potražite u srijedu 18. svibnja besplatno i ekskluzivno uz 24sata. Požurite jer su količine ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 59

  • picuskin 23.05.2013.

    Sada više ne mucaš, nego fufljaš kao Anto Đapić

  • Hasenfefer 22.05.2013.

    jel to jučer u zločinačkim umovima jedan dječak kao mali imao isti problem Nadam se da nećeš početi mucati kada imaš goste u studio, pred kamerama.

  • VP2381 22.05.2013.

    najjača je kad počne kajkati i oponašati zagrebački govor...haha...kao i ona sponzoruša Grdovićka.... to su od Bandića naučile...

Komentiraj...
Vidi sve komentare