To je to što me zanima!

Apokaliptična revija Chanela u dimu suhog leda i pepelu

Oboružana motorističkim čizmama, toplom kombinezonu od tvida i mračnim princeza haljinama, žena Karla Lagerfelda spremna je na sve rizike i izazove prirode
Vidi originalni članak

Mjesto događanja - vulkanska dolina. Vrijeme radnje - Dan žena, 8. ožujak. Stvarno mjesto događanja - Pariz Fashion Week, a sadržaj priče - Chanelova revija. Drvena pista posuta vulkanskom zemljom otkrila je manekenke tek nakon što se oblak dima od suhog leda spustio. Karla Lagerfelda nije brinulo što se njegova revije prikazuje na Međunarodni dan žena jer je njegova žena bila naoružana motorističkim čizmama i spremna za apokalipsu. 

Atmosfera je bila upravo takva, post-apokaliptična i dramatična. Modeli su nosili kombinezone od tvida, kratke jakne, skinny traperice i pomalo mračne princeza haljine. Tvid je prevladavao u crnoj i sivoj boji s tek ponekim odsjajem zelene ili metalik detalja. Princeza-kaputi i haljine prošivene su perjem i izvezene čipkom. Skinny traperice nose se na ravne čizme, dok su kombinezoni obogaćeni kožom na suvratku rukava i gležnjevima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare