To je to što me zanima!

Argentinska poduzetnica: 'Evo što me dočekalo na Playboyevoj zabavi, upoznala sam i Hefnera'

Imala je priliku upoznati i Hugha Hefnera, na čemu je nevjerojatno zahvalna, budući da je godinu dana kasnije umro. Marcela je rekla da će tulum pamtiti zauvijek...
Vidi originalni članak

Bila sam pozvana u Playboyevu vilu, zabave su bile divlje, a piće besplatno, kaže poduzetnica Marcela Iglesias (40), koja je bila gošća razuzdanih zabava najpoznatije vile, gdje je potamnjivala poznate zečice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argentinsko-američka poduzetnica i samoproglašena 'Kraljica Hollywooda', prije nego što je postala 'Barbie milijunašica', vodila je vlastitu mobilnu tvrtku koja se bavila potamnjivanjem.

CHIC OKVIRI Posveta retro stilovima: Modeli sunčanih naočala za ovo ljeto

Bila je jedna od prvih u Los Angelesu koja je nudila takvu uslugu i tako je završila ispred čeličnih vrata vile.

- Jedan od mojih prijatelja bio je model i imao je agenciju za modele. Rekao mi je da njegove prijateljice trebaju malo spreja za sunčanje, da dođem i napravim to za njih, a kada završim mogu i ostati na zabavi koju oni organiziraju - kaže Marcela.

Bilo joj je super.

- Nikad nisam mislila da ću ući u Playboy vilu. Bila je stvarno jako cool atmosfera i svi su plesali. Imala sam priliku upoznati i Hugha Hefnera, zapravo sam se slikala s njim i djevojkama - ispričala je.

INSPIRIRA DRUGE Bila je model za donje rublje, a sad je bodybuilderica: 'I ljudi s invaliditetom su isto prekrasni'

Marcela je rekla da je nevjerojatno zahvalna što se mogla fotografirati s njima, budući da je godinu dana kasnije Hugh umro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 👑QUEEN OF HOLLYWOOD ™️🎬⭐️🌈 (@marcelaiglesiashollywood)

Marcela je rekla da će tulum pamtiti zauvijek.

- Nisam ušla u kuću da vidim što rade u spavaćim sobama jer je zabava bila vani u vrtu. Bio je DJ i hrana je bila nevjerojatna, imali su najbolji catering. Imali su hrane i alkohola i pića, što god želite. Sve je bilo besplatno, bilo je ludo - rekla je.

Marcela je oduvijek bila marljiva i radila je tri posla kako bi mogla prehranjivati svoju obitelj. Znala je da je predodređena za nešto veće i počela je raditi na tome da bude žena koja je danas sama postala to što jeste. Marcela je sada osnivačica i izvršna direktorica tvrtke za upravljanje talentima i životni stil, dok se istovremeno bavi i ulaganjem u nekretnine, donosi Daily Star.

ODVJETNICA VOLI PAMETNJAKOVIĆE 'Inteligentan muškarac je sve što želim pronaći, ali zbog svog dobrog izgleda ne uspijevam'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • damjan42 19.04.2023.

    Svako oce ono sta nema a za cime patu ove deve gobave ai volina sa vimenom postoji, ja vidio a mozda je vol ugradija implatante koce ga znat. Kad zeko skace na pantaganu onda moze i vol grbavu devu, a bome isto👌🤗🤣😂❤️

  • LEPOTICA💖 19.04.2023.

    Veliki joj uspeh što se slikala sa Hefnerom. Svašta.

  • 19.04.2023.

    Većinom je bolje imati sinove nego kćeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare