To je to što me zanima!

Astral: Analiza kineske godine Zemljanog psa i veliki horoskop

Veliki ljubavni horoskop, indeks tjelesne mase, menopauza, proricanje iz čaja, Vera Čudina, Mevludin... Tu je i 10 najuzbudljivijih teorija o snovima, razlozi zašto zapravo sanjamo...
Vidi originalni članak

U veljači započinje kineska godina Zemljanog psa, a feng shui konzultantica i intuitivna učiteljica Aleksandra Dorann samo u Astralu objašnjava kakve ćemo energije upijati ove godine.

Analiziramo sve znakove kineskog zodijaka, a numerolog Milivoj Lassić otkriva sve tajne kineske Numerologije devet zvijezda i tajna kretanja ki energije. Budući da je veljača i mjesec ljubavi, naši su astrolozi pripremili i veliki ljubavni horoskop za cijelu godinu, prognoze za Valentinovo, ljubavnu kuharicu, a analizirali smo i linije srca, ljubavi, braka i djece na dlanu te sve stilove ljubavne komunikacije znakova.

Ako vas zanima zdravlje, ne propustite pročitati sve o prirodnim receptima za bolji sluh, saznati sve o menopauzi, indeksu tjelesne mase, vježbama koje najbrže vraćaju u formu, a liječnici otkrivaju i sve o stolici, odnosno velikoj nuždi te zašto je važno slušati zov prirode.

U novom Astralu psihoterapeutkinja Irena Jurjević donosi deset najuzbudljivijih teorija o snovima, odnosno otkriva zašto zapravo sanjamo, a naša se najpoznatija vizionarka Vera Čudina pita što se događa nakon smrti. Pripremili smo i vodič za gatanje iz šalice čaja, a za kraj ne propustite Mevludinove odgovore.

Na kioscima je po cijeni od 16,99 kn.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare