To je to što me zanima!

Astral tumači što znače snovi o dragim pokojnicima i smrti

Horoskop za rujan i veliki astroprofil Djevice, najkompliciranije veze zodijaka, paranormalne sposobnosti znakova, pečati i simboli duše, ljekovite maske za lice... samo su neke od tema u Astralu
Vidi originalni članak

U novom Astralu otkrivamo što znače susreti dragih pokojnika u snovima, odnosno kako nam pružaju utjehu i ljubav, donose snagu i olakšanje te poručuju kako su sretno stigli na “drugu stranu”. Pripremili smo i sanjaricu koja tumači što govore snovi o smrti, a donosimo i koji snovi predviđaju i upozoravaju na bolesti.

Svaki deseti čovjek doživi iskustvo blisko smrti, a Astral donosi iskustva i teorije stručnjaka te medija o životu nakon smrti. Također objašnjavamo sve o grijesima i vrlinama kroz iskustva velikog Dantea, koji je u “Božanstvenoj komediji” zorno prikazao devet krugova pakla.

Naše astrologinje donose horoskop za rujan, veliki astroprofil Djevice, ali i analiziraju 12 najkompliciranijih veza u zodijaku te otkrivaju koje sve paranormalne sposobnosti imaju znakovi horoskopa.

Ako vas zanima zdravlje, donosimo prirodne recepture za prirodne anti-age maske za lice koje regeneriraju i uljepšavaju vaše lice nakon ljeta.

Linija života je najvažnija na dlanu, a naša stručnjakinja Mirela Marković objašnjava sva njezina značenja i varijacije. Vera Čudina piše o sudbini naše djece, Sanja Tatalović analizira morfogenetska polja, Mevludin Duvančić odgovara na vaša pitanja...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare