To je to što me zanima!

Baki nitko ne vjeruje koliko ima godina: 'Obožavam to što svi misle da sam upola mlađa'

Vicky je baka i majka, a svojim je mladenačkim izgledom prikupila vojsku pratitelja na TikToku. Ponosna je na svoje lice i figuru pa se često snima iz blizine ili kako pleše
Vidi originalni članak

Vicky Cordova postala je vrlo popularna na TikToku zbog svojih videa u kojima ponosno daje do znanja koliko ima godina. Njezini obožavatelji uvijek su u šoku tom brojkom zbog njezinog mladenačkog izgleda.

- Ok TikTok, ovaj zvuk je za ljude koji su rođeni 60-ih, 70-ih ili ranije, da vidimo vaša lica, budimo ponosni na to što jesmo. Budimo ponosni na starenje i proslavimo ga - napisala je uz video Vivi.

POGLEDAJTE VIDEO: Što jede najfit žena na svijetu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vicky je prikupila impresivnih 96,3 tisuća pratitelja i 1,2 milijuna lajkova na platformi za dijeljenje videa i ne skriva da uživa čitajući pozitivne komentare. Često se ljudima zahvaljuje na lijepim riječima i šalje im emotikone srca.

@wickivicki #over60 #single #happy #smile #model #fit ♬ original sound - Joy Jackson

Podijelila je svoj video s raznim hashtagovima kojima je svima dala do znanja da je sretna i ponosna na svoje godine. U većini svojih videa Vicky se približava i udaljuje od kamere kako bi se bolje vidjela, a često i pleše.

- Izgledaš nevjerojatno, nikad ti ne bi dao niti upola toliko godina - napisao joj je jedan od pratitelja, a drugi je dodao da stari baš kao dobro vino.

@wickivicki #beats #concert #guitarist #hardrock #music #musician #musicianlife #musicians #musicianslife #rock #rockandroll #rockband #rockmusic #rocknroll ♬ original sound - Johnny Depp

Influencerica je majka i baka, a ponosno je otkrila da nije u vezi niti braku, te da je slobodna i uživa.

POGLEDAJTE VIDEO: VESELOG RADNIKA 'PONIJELA' PJESMA

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sunčandan 19.01.2023.

    svaka joj čast da je vama svima izgledat kao ona a ne pisat ruzno

  • beba maza 18.01.2023.

    Baš dobro izgleda . :-)

  • Slajzerizer 18.01.2023.

    Stara kebara

Komentiraj...
Vidi sve komentare