To je to što me zanima!

Barbaru iz Petrinje suprug je na vjenčanju ganuo do suza: 'Ljepši dan nisam mogla ni poželjeti'

Petrinjka Barbara Marijan-Oreški udala se u Francuskoj u subotu za Francuza Andrea Martina. Iako njezina obitelj iz Petrinje nije mogla biti s njom, svi na vjenčanju potrudili su se da se osjeća kao u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Barbara i Andre žive u francuskom Nantesu i ovaj vikend svoju su ljubav okrunili brakom. Par uz to čeka i svoje prvo dijete pa je jasno kako je Barbara na svom vjenčanju bila izuzetno emotivna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No ono što ju je 'dotuklo' i ganulo do suza, bilo je prekrasno iznenađenje koje je Andre pripremio za nju na vjenčanju.

On, naime, ne zna govoriti hrvatski, ali se potrudio i naučio pjesmu Petra Graše 'Ako te pitaju'. 

Otpjevao ju je kao iznenađenje za Barbaru, a na kraju su mu se pridružili i ostali gosti. Nakon što je otpjevao pjesmu, Andre je pozdravio Petrinju, za koju je rekao kako je mali grad velikog srca, i Barbarinu obitelj koja tamo živi.

Mnoge je dirnula i njegova poruka za stradale u Petrinji, a to je da nakon kiše dolazi sunce.

ZBOG JEDNE LJUBAVI Splićanin i Petrinjka upoznali se i zaljubili u kaosu potresa. Što ih je spojilo? Pjesma o Hajduku

- Ovo je sve što si možeš poželjeti, daleko od onih koje voliš, daleko od obitelji i prijatelja, i onda ovdje imaš one koji nisu ni svjesni koliko su zapravo moja obitelj. Ljepši dan nisam mogla poželjeti, a ovo iznenađenje je SVE LJUDI MOJI, SVE!! Hvala nije dovoljno. Jednostavno nije dovoljno, svi su bili moji danas, i svi su bili Hrvati, i pjevali su pjesmu koju ni ne razumiju. Ja sam sretnica - napisala je Barbara uz snimku Andreovog pjevanja na Facebooku.

Rekla je i kako su njezini roditelji na dan vjenčanja toliko plakali da se nije imala snage javljati na sve videopozive koje je dobivala te gledati uplakana lica svojih sestara i majke.

ASTRO OSVAJANJE Bika zavodite suptilno, Ovna direktno, a Blizance intelektom

- Prijatelji se javljaju, čestitaju, plakali su svi zbog našeg voljenoga grada, sada plaču bar malo zbog radosti i znaju da mislimo na njih iako fizički nismo u mogućnosti biti s njima. Moje se srce srušilo s mojim gradom, ali Andréas ga je digao, nije ni svjestan koliko - rekla je presretna mladenka, koja se sada preziva Martin, za portal Zadovoljna.dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Lindic2608 13.01.2021.

    Divnooooo🥰🥰🥰🥰

  • ivan055 13.01.2021.

    sretno vam bilo da vas dragi bog čuva.

  • DragoslavMilosevic 12.01.2021.

    Ovo sam više puta odgledao. Sretno vam bilo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare