To je to što me zanima!

BBC-jevi dokumentarci za samo 39,90 kn!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ponedjeljkom potražite Plavi planet – jedan od najpopularnijih BBC-jevih dokumentaraca o tajnovitom svijetu morskih dubina
Vidi originalni članak

Plavi planet sveobuhvatna je serija o prirodoslovnom pregledu svjetskih oceana. Otkrit će vam nevjerovatne činjenice, a mnoge od njih do snimanja ovog dokumentarca ljudima su bile nepoznate. Uz brojne nepoznate činjenice, ovaj serijal donosi i niz nevjerovatnih, prekrasnih prizora morskih dubina i prostranstava koji oduzimaju dah, te otkriva nova staništa, vrste i ponašanja životinja ispod i iznad površine mora. U snimanje serijala utrošeno je čak 70 milijuna kuna te je ovo jedna od najskupljih BBC-jevih produkcija. 
Od ovog ponedjeljka ne propustite posljednji od četiri DVD-a iz serijala. On donosi još dvije epizode: Obale i Plima i oseka.
Epizoda Obale donosi prekrasne prizore poput migracije 5.000 kornjača na maleni otočić u sredini Atlantika kako bi tamo položile jaja. Cijeli put od ukupno 10.000 milja traje 6 mjeseci za vrijeme kojih se kornjače uopće ne hrane!
Druga epizoda Plima i oseka uvest će vas u čudesan svijet kojim upravlja Mjesec.
Uz Plavi planet budite svjedokom priča o preživljavanju, otkrijte najstrašnije i najprivlačnije strane oceana, kao i neke od njegovih najbolje čuvanih tajni. Treći DVD potražite od ovog ponedjeljka za samo 39,90 kn - na svim kioscima i ostalim prodajnim mjestima!
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Štefica 21.09.2007.

    Dolje Veliki Brat, živjeli pingvini!

  • lobotomix 19.09.2007.

    možda uskoro bude neki bbc dokumentarac o vlatki i dikanu.

  • tatica 17.09.2007.

    Dečki i cure u redakciji oduševljen sam svime što radite, svaka vam čast. Samo tako, ne samo što se dokumentaraca tiče nego i cjelokupnog sadržaja kako tiskovnog tako i internetskog izdanja. Vaš sam čitatelj od prvog broja i zato Vas samo jedno molim što manje Vlatke Pokos i Radeljaka, molim Vas ničim nisu zaslužili pažnju. Pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare