To je to što me zanima!

Bijela boja odjeće mnogo je više od trenda ovog proljeća

Ako želite biti u trendu, s bijelom bojom ne možete pogriješiti, bilo da je riječ o odjeći ili modnim dodacima, jer daje sofisticiran i šik efekt osobnom stilu svakoga
Vidi originalni članak

Bijela boja nezabiolazni je dio svake sezone i obojati će ovog proljeća sve stilove odjeće, od onog casual, poslovnog ili večernjog outfita. Ralph Lauren, Derek Lam, Tibi i H&M samo su neki od modnih znalaca koji su predstavili svoju viziju bjeline u odjeći. U kombinaciji s čipkom, volanima i naborima, bijela je odjeća savršen odabir za romatičan izlazak, na kojem želite izgledati profinjeno i jednostavno.

Ona dolazi u svim nijansama, od kristalno bijele do onih "prljavih varijanti". Ključni komadi odjeće modno osviještene žene bit će bijele bluze, tunike, haljine i hlače u kominaciji s modnim dodacima opet u bijeloj boji, poput predimenzioniranih clutch torbica.

Za svaki dan 

Osobito su trendi bijele hlače laganog materijala, s visokim strukom i širokim nogavicama, kao i bijele cipele poput balerinki .

Za izlazak

Lanena haljina u dva sloja, našivena čipka ili engleski vez pa čak i mala crna haljina u bijeloj verziji, apsolutni su stilski pogodak. Kratki ili pak ekstra dugi sakoi, nadopuniti će  elegantne hlače ili bluzu.

Obavezno bijelo rublje

Prvo je pravilo odijevanja ispod bijele odjeće nositi bijelo donje rublje ili ono u boji kože, jer u suprotnom možete izgledati vulgarno i neukusno. Bijele sandale, balerinke i cipele treba redovito čistiti, jer će zamrljane odavati izgled "iznošenih.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mackica 33 18.03.2011.

    Nosi mi se bila boja...na sve je mozes kombinirati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare