To je to što me zanima!

Biti ljubavnica: Deset razloga zbog kojih se najčešće zažali

Početna strast i uzbuđenje često se pretvore u razočaranje, jer se odnos temelji na skrivanju i lažima. Zaljubljenima rastu očekivanja od partnera, ali i frustracije...
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 534

  • Lela01_1 03.10.2014.

    Ne znam kako one žene koje pristaju biti ljubavnice uopće žive same sa sobom....znaju da razaraju nečiji brak..za to treba imati želudac.Naravno, da nema takvih muškaraca koje varaju svoje žene, ne bi bilo ni ljubavnica.U svakom slučaju, i jedni i drugi za mene su nule od ljudskih bića. Obične nule.

  • femme332 27.09.2014.

    zanimljivo kako samo žene pljuju po ljubavnicama, a nikad neće taj muž reći riječ protiv ljubavnice već one same skroje svoju priču, valjda se lakše tješiti da su ti muževi natjerani u tuđu postelju..a inače ima svega,ima ljudi koji nikad nisu ni željeli brak s tom osobom, ali eto desilo se dijete i što će,oženili su je, ali nikad je nisu voljeli, i ta osoba je to znala i ušla u takav brak, što sada? jel takva osoba onda zaslužuje žaljenje kad je se vara? znaš da te ne voli, a udaješ se za njega? po meni ne, moj prijatelj vara ženu s bivšom curom koju nikad nije prebolio i ja ga ne osuđujem,iako bi bilo najbolje da se rastane.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 27.09.2014.

    kajaznam, ja ne bih mogla bit druga violina kak god okreneš.nit onom ko bi mene prevario nit netko s kim bi netko drugi varao svoju bolju polovicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare