To je to što me zanima!

Blagdanski glamur: Tamni ruž i seksi frizure u prvom planu

Blagdani dopuštaju intenzivniji makeup, ali najbolje je naglasiti samo jedan dio lica, bilo da su to usne ili oči. Frizure su pomalo razbarušene, ali i dalje elegantne
Vidi originalni članak

Glamurozan, zavodljiv, a opet elegantan - takav je je makeup odličan izbor za blagdansko vrijeme. Blagdani podnose intenzivniju šminku stoga sa smokey eyseom ili raskošnim tamnim ružem ne možete pogriješiti. Najbolje je naglasiti jedan dio jer bi u suprotnom makeup mogao bio prenapadan.

Intenzivna boja vina savršeno upotpunjuje blagdanski izgled:

Šljokice su za blagdane dobrodošle:

Elegantne frizure su uvijek u modi

Frizure za blagdane su razbarušene, ali i dalje elegantne. Odličan izbor su niske punđe, pletenice ili pak klasičan rep. Inspiraciju za svoj blagdanski izgled možete pronaći u video tutorialima.

Tri frizure gotove su za tren:

Retro valovi inspirirani su zlatnim dobom Hollywooda:

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dave 28.12.2014.

    problem je sto nisu sve zene prirodno lijepe i nemaju lijep ten i kozu..a ako im je stalo do izgleda moraju to nekako uljepsat..naravno sminkom..samo sto je zanimljivo koliko neke zene to promijeni i uljepsa..nije za vjerovat..od gabora postane prelijepa zena..npr eva longoria

  • Lego kockica 26.12.2014.

    tus za oci, maskara i aj bok ;)

  • Thunderica 26.12.2014.

    Akose ide van...lijepo je naglasiti oči ili usne..nikako oboje.Inače volim blažu šminku osim kada izlazim ili su neke važnije prigode volim nanijeti jaču šminku.Najviše sivkate tonove na očima jer mi najbolje stoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare