To je to što me zanima!

Blogerica od milijun dolara: Prije pet godina sam bila nitko

Kristina Bazan iz Švedske otvorila je blog sa 17 godina, a zahvaljujući njemu dobila je ponudi za naslovnicu Vogue te eksluzivni ugovor s Lorealom
Vidi originalni članak

Ona ima 2,3 milijuna pratitelja na Instagramu, blog koji je dobio brojne nagrade i ove se godine našla na Forbesovom popisu najbogatijih ljudi mlađih od 30 godina, piše Daily Mail.
Prekrasna šveđanka Kristina Bazan sve je to uspjela u dobi od samo 22 godine, pet godina nakon što je otvorila blog. Prirodna ljepotica pojavila se na naslovnici portugalskog izdanja Voguea, a sada je potpisala milijunski ugovor s Lorealom.

- Blog nisam počela pisati planski, on je samo bio moje sredstvo za izražavanje kreativnosti. Mislila sam da ću postati spisateljica ili arhitekt, a sada mi se čini da živim dvostrukim životom.
Koliko društvene mreže i blogovi postaju unosan biznis dokazuju primjeri brojnih djevojaka koje se time bave kao profesijom.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Ivana988 22.04.2016.

    Sve je to super dok si mlada i lijepa. Bolje je uz to si naći neki sigurniji poslić kad mladost prođe.

  • duje912 10.04.2016.

    LOL - klasična priča,,,,ima i po fejsu hrpa cura sa selfijima i napučenim ustimanebi li zapale za oko nekom menađeru...sve se nadaju velikoj zaradi sa puno putovanja a bez imalo znoja....baš su prozirne.

  • G4ndalf 09.04.2016.

    Šveđanke su plave molim lijepo ;P

Komentiraj...
Vidi sve komentare