To je to što me zanima!

Bluesun Hotel Kaj: Skrivena oaza ljepote u srcu Zagorja

Rustikalno uređen interijer hotela i stara zagorska kuhinja pričaju posebnu priču o ljubavi prema hrani i kraju. Uključite se u natječaj i uživajte u srcu zelenog Zagorja!
Vidi originalni članak

Nagrada u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici uključuje:

- 2 x noćenje s doručkom u Superior sobi za 2 osobe
- 2 x večera u hotelskom restoranu
- 1 x stručno vođena jutarnja vježba rekreacije
- 1 x organizirano razgledavanje Marije Bistrice
- masaža do 30 minuta
- Neograničeno korištenje hotelske wellness & spa oaze (uključuje hidromasažni bazen, whirlpool, tuš doživljaja, bio saunu, parnu kupelj i zonu za opuštanje)
- 30% popusta na sve usluge wellness & spa centra boravišna pristojba uključena je u cijenu

- Nagrada vrijedi u terminu do 2. travnja 2014.

Ako nagradu ne osvojite, smještaj u Bluesun hotelu Kaj možete rezervirati na portalu Relaxino!

POVRATAK NA NATJEČAJ

Više o Bluesun hotelu Kaj

Pronađite svoju intimnu idilu, te istražite ovu skrivenu oazu ljepote.

Poseban komfor Bluesun hotela Kaj u Mariji Bistrici je u zanimljivom spoju rustikalnog i modernog stila, ali i čarobnoj lokaciji. Ovaj rustikalno uređen interijer hotela i stara zagorska kuhinja pričaju posebnu priču o ljubavi prema hrani i kraju.

Smještaj - ugodan san

Bluesun hotel Kaj je posljednji u nizu od 13 hotela lanca Bluesun Hotels & Resorts, kategoriziran s 4 zvjezdice a odlikuje se udobnim smještajem, vrhunskim kulinarskim delicijama i kvalitetnoj usluzi u wellness & spa. U hotelu se možete smjestiti u komfornim sobama iz kojih seže romantičan pogled na brežuljke i veličanstvenu crkvu Blažene Djevice Marije u neposrednoj blizini, dok Vas u restoranima očekuju vrhunska jela bazirana na tradicionalnoj kuhinji, obogaćenim maštom u pripremi i prezentaciji.

Kulinarski doživljaj

Za Vas organiziramo poslovne ručke i događaje. U hotelskim restoranima Bistricza i Academia ćete dobro pojesti uživajući u specijalitetima inovativne interpretacije tradicionalne zagorske kuhinje. Tradicionalnim delicijama, poput purice s mlincima ili zagorskim štruklama, u hotelu Kaj su dobile novi izgled i okus, ali bez mijenjanja namirnica - one su ostale svježe i domaće. Sva hrana se oblikuje na drugačiji, ali prepoznatljiv način uz vjerovanje kako se ljubav stvara i ostaje na nepcima. Sve namirnice su provjerene: svježe, prirodno uzgojene u vrtu iza hotela i lokalnim gospodarstvima, te svaka priča svoju priču... Tu priču možete osjetiti kroz poeziju okusa i melodiju mirisa pripremljenih s puno ljubavi u vašem omiljenom jelu. Vrhunske delicije za Vas priprema Tomislav Kožić, chef Bluesun hotela Kaj, školovan pri čuvenoj Ritz Escoffi er Ecole akademiji. Chef Kožić je i osvajač titule prvog Zagorskog Chefa, te vlasnik i vlastite kuharice Academia. Čekaju Vas iznenađenja u sljedovima poput Hladne uvertire, Juhe iz Escoffi erova sna, Zapleta radnje i Sladunjavih maštanja, a među omiljenim jelima su "Lukava juha", "Pura se gnijezdi", "Podomaćena pastrva" i jagode koje "Ja(ko)gode".

Poslovni sastanci i događaji

Bluesun hotel Kaj raspolaže polivalentnom dvoranom kapaciteta od 20 do 150 mjesta, te sobom za sastanke kapaciteta od 20 do 40 mjesta. Za Vas organiziramo kongrese, team buildinge, seminare, workshopove, prezentacije za klijente, konferencije za medije i slične događaje prema vašoj želji i potrebi.

www.hotelkaj.hr

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare