To je to što me zanima!

Brat (9) i sestra (6) susjedi u samoizolaciji priredili koncert

Djeci je učitelj glazbe u školi rekao da kod kuće vježbaju "kao da imaju koncert", pa su njih dvoje zajedno s mamom zaključili kako bi bilo dobro vježbati vani i tako oraspoložiti i zatvorenu susjedu
Vidi originalni članak

Taran Tien (9) i njegova sestra Calliope (6) iz Ohija odlučili su razveseliti susjedu koja živi u kući preko puta njihove, a koja je kod kuće u samoizolaciji zbog koronavirusa, pa su pred njezin trijem donijeli svoja violončela i priredili joj improvizirani koncert.

POSLUŠAJTE IH U VIDEU:

Djeci je učitelj glazbe u školi rekao da kod kuće vježbaju "kao da imaju koncert", pa su njih dvoje zajedno s mamom zaključili kako bi bilo dobro to napraviti vani i tako bar malo oraspoložiti 78-godišnju susjedu Helenu Schlam.

Njihova susjeda Helena boravi unutra jer se koronavirus širi Sjedinjenim Državama.

- Ona jako voli glazbu, pa sam je pitao bi li htjela da sa instrumentima dođemo pred njenu kuću - ispričao je Tien za CBS News.

Schlam je za vrijeme koncerta nakratko i izašla, ali je brata i sestru odslušala sa 'sigurne udaljenosti'. 

GENIJALNA IDEJA Majka koristi emojije da bi se djeca lakše nosila s emocijama

- Oduševili su me. Osjećala sam se kao da sam dijete opet - rekla je Helena koja nije skrivala oduševljenje što je dječak upamtio da ona jako voli glazbu, a Taran je rekao da on i sestra 'ionako uživaju u vježbanju violončela'. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare