To je to što me zanima!

Bujna TikTokerica ima problem: Grudi su mi tolike da ne mogu pronaći bikini, uvjerite se i sami

Mnogi pratitelji suosjećaju s njom, no ima i onih koji kažu kako se ne bi zamarali time da su na njezinom mjestu, 'jer toples je oduvijek bio popularna opcija, a ona se zbilja ima čime pohvaliti'
Vidi originalni članak

Jen Warnes je TikTokerica iz Kalifornije koja, kaže, muku muči s pronalaženjem odgovarajućeg bikinija zbog povećih grudi. Kad joj je donji dio dobar, gornji je uglavnom premalen, jedva da joj prekrije bradavice i nešto kože oko njih. 

NA FRANCUSKOJ RIVIJERI Je li dekolte Salme Hayek bio 'predubok'? Ponosnog supruga nitko nije doživio pored nje...

- Mučim se pronaći bikinije koji mi pristaju na grudima - požalila se pratiteljima na TikToku, kojih ima preko 200.000, dok je u rukama držala sićušni ružičasti bikini, a drugi je imala na sebi.

@itsjenwarnes & I’ll keep going until we finally have the same options as small 🍒 girlies 🤞 #bigchestapproved #largechestproblems #bratok #bikinireview #fullerbustswim ♬ original sound - South Park

Kaže kako je počela o svom problemu govoriti na društvenim mrežama kako bi pomogla drugim djevojkama sa sličnim problemom.

'SVE ŠTO IMAŠ SU GRUDI' Njezine prirodne grudi nemaju konkurenciju: 'Toliko su velike da me mnogi zbog toga mrze'

- Recenziram više od 200 bikinija godišnje kako bi pomogla djevojkama s velikim grudima pronaći stvari koje im pristaju, i nastavit ću s time sve dok konačno ne budemo imale iste mogućnosti kao cure s malim prsima - pojasnila je.

POGLEDAJTE VIDEO o još jednoj bujnoj djevojci:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi pratitelji suosjećaju s njom, no ima i onih koji kažu kako se ne bi zamarali time da su na njezinom mjestu, 'jer toples je oduvijek bio popularna opcija, a ona se zbilja ima čime pohvaliti'. 

Neki su joj predložili da napravi vlastitu liniju bikinija i tako spasi sve djevojke s velikim grudima i uštedi im vrijeme kad krenu u potragu za savršenim bikinijem, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 13

  • irissiris 26.05.2023.

    Imas u pepcu 😄

  • Touch of Evil👊 24.05.2023.

    Vi ste svi bolesni...u bulju...

  • KoronaTime 24.05.2023.

    Neloša

Komentiraj...
Vidi sve komentare