To je to što me zanima!

Buntovni styling - bajkerski stil zavladao je ulicama grada

Sve je počelo početkom 20. stoljeća kad su dva najbolja prijatelja Bill Harley i Arthur Davidson u rodnom gradu Milwaukeeju, u državi Winsconsin, izradili prvi motocikl
Vidi originalni članak

Što je to u kožnatim jaknama, robusnim čizmama, poderanim trapericama i velikim motociklima što nas toliko privlači već desetljećima? Sve je počelo početkom 20. stoljeća kad su dva najbolja prijatelja Bill Harley i Arthur Davidson u rodnom gradu Milwaukeeju, u državi Winsconsin, izradili prvi motocikl. Nakon što im se pridružio Arthurov stariji brat Walter, njih trojica osnovala su legendarnu tvrtku Harley-Davidson.

Izgrađeni u šupi u Milwaukeeju, ovi su motocikli preživjeli gotovo sve uvjete koje možete zamisliti. Walter ih je testirao na sve načine, a njegova ga je žestoka ambicija tjerala da se natječe i postane vrhunski trkač u smrtonosnim utrkama. Walterov neustrašivi duh, koji fashionistice i danas pokušavaju pretočiti u svoje odjevne kombinacije, proslavio je Harley-Davidson. 

Iako nemate tisuće kuna za pravu kožnatu jaknu, mnogo je opcija za igranje s bajkerskim stilom u high street izvedbi. Najlakši način da probudite stajliš bajkericu u sebi jest da ormar obojite u crno, uz par običnih bijelih T-shirtova, jednim starim poderanim trapericama i gležnjačama koje ćete moći nositi na jesen i zimu.

No ne morate baš uvijek biti spremne za akciju i u potpuno rokerskom izdanju. Lepršavi til i koža odličan su par. Osim toga i cvjetići u kosi u metalnom izdanju kakve su nosile manekenke na pisti još više pridonose ženstvenom looku. 

Jakna, topshop.com, 322 kn

Haljina, H&M, 449 kn

Marama, Harley-Davidson Zagreb, 280 kn

Ruksak, Zara, 299,90 kn

Čizme, Zara, 699,90 kn

Idi na 24sata

Komentari 11

  • delaware 17.09.2016.

    plaćeni oglas

  • rolanje 16.09.2016.

    volim taj stil

  • PATRICIA 16.09.2016.

    Cizme su fantasticne i moram priznati,jako udobne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare