To je to što me zanima!

Chanel u novoj kolekciji Visoke mode kombinira luksuz i punk

Kao dva oprečna stilska momenta - buntovni punk i skupocjeni luksuz, pomireni su u novoj Haute Couture kolekciji, a rezultat je raskošna elegancija s naglaskom na prepoznatljivi bukle tekstil
Vidi originalni članak

- Pri dizajniranju razmišljala sam o punk princezi u raskošnoj haljini, s velikom kosom i mnoštvom nakita. Ova je kolekcija više inspirirana Karlom Lagerfeldom nego samom Gabrielle Chanel - izjavila je kreativna direktorica Virginie Viard povodom online predstavljanja jesenske kolekcije za jesen 2020.

Naime, upravo se Karl Lagerfeld znao družiti s tako raskošno odjevenim damama, a i njegov je svijet bio prepun glamuroznih tekstura, bio je okružen luksuzom i lijepim stvarima. Ovo je kolekcija posvećena njemu i njegovom načinu života, a opet definira Chanel kroz tekstil, naročito slavni pleteni bukle.

POGLEDAJTE VIDEO: Život Karla Lagerfelda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Haljine su elegantne, dok frizura naglašava taj punk moment, kroz pramenove koji strše te najavljuju karakter dame, koja je buntovna i radi ono što želi.

MODNA NAGRADA Modni dvojac Klisab zasluženo osvojio nagradu 'Ana Lendvaj'

Dio kolekcije posveta je i srebrnoj, boji karakterističnoj za svijet luksuznih haljina, a tu je i eteričan materijal koji donosi zanimljivu likovnu igru.

VIKTOR & ROLF HAUTE COUTURE Mini kolekcija inspirirana je ogrtačem i fizičkom distancom

Chanel odijelo u svijetu Visoke mode ima rubove optočene blistavim detaljima te u novoj verziji ima slim kroj, napravljen od nezaobilaznog buklea i tvida.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare