To je to što me zanima!

Chic detalj: Remen čini razliku i mijenja cijelu siluetu u sekundi

Kao jedan od ponekad zaboravljenih modnih dodataka koje držimo negdje u kutu ormara, remen je zapravo nepravedno zapostavljen, jer njime u momentu osmislimo i promijenimo siluetu
Vidi originalni članak

Remen je svako malo među sezonskim trendovima, upravo zato ne treba ga bacati tijekom čišćenja ormara, već čuvati za dane kad poželite stilu dati dozu posebnosti.

Strukirana silueta trenutno je hit, stoga i remen postaje vrlo traženi modni dodatak. Jednostavno ga je staviti na haljinu, ali i na blejzer, kao i na običnu tuniku u kombinaciji s trapericama.

POGLEDAJTE VIDEO: Statement nakit inspiriran Hendrix mostom u Zagrebu, potpisuje umjetnik Adrijano Nokaj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Može biti u nijansi odjevnog predmeta ili u nekom kontrastnom tonu, kako bi se dodatkom istaknuo. Time struk dolazi u prvi plan i silueta postaje ženstvena.

COOL I SPORTSKI Top 15 kombinacija s trenirkom: Za ležeran, a opet 'wow' look

Ovaj modni detalj praktičan je i kad vam je ormar prepun voluminoznih komada, koji su trenutno hit, jer u sekundi ćete neku široku haljinu pretvoriti u strukiranu.

CRNO-BIJELI DIZAJN Morana Krklec otkrila je stilsku priču čija su inspiracija stripovi

Remenje nerijetko ima velike kopče, a brendovi ih vole jer mogu naglasiti svoja veličanstvena slova, no fora su i oni najjednostavniji, simbol elegancije i jednostavnosti.

Bio široki ili tanki, remen čini razliku te postaje jedan od detalja koji je dobro imati u više varijanti, jer nikad ne izlazi iz mode, odnosno - uvijek se vraća.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare