To je to što me zanima!

Cikla je odlična za zdravlje srca, ali i za mnogo bolji i dulji seks

Nitrati iz soka od cikle mogu pomoći u kontroli krvnog tlaka, a to može koristiti osobama sa zdravim krvnim tlakom i onima s hipertenzijom.  Ti isti mehanizmi pomažu u poboljšanju protoka krvi i izdržljivosti tijekom seksa
Vidi originalni članak

Seksualni život i intimni odnos s partnerom možemo poboljšati i uz pomoć pomno biranih namirnica. Poznato je da neka hrana potiče želju za seksom, a ako niste znali, među njima je i cikla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bogata je antioksidansima i vitaminima, ali ima i visok udio dijetalnih nitrata, što je dobar saveznik za dobar seksualni život. Nitrati iz soka od cikle mogu pomoći u kontroli krvnog tlaka, a to može koristiti osobama sa zdravim krvnim tlakom i onima s hipertenzijom.  Ti isti mehanizmi pomažu u poboljšanju protoka krvi i izdržljivosti tijekom seksa, pa i za zdravlje srca u cjelini.

ODLIČAN RECEPT Evo kako ukiseliti ciklu kod kuće

Kako biste začinili igrice pod plahtama, počastite se tamnom čokoladom jer ona sadrži flavonoide, antioksidanse koji su zaslužni za dobru cirkulaciju. Time se povećava protok krvi i u genitalnom području, pa je i orgazam bolji. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Šojka ptica 29.01.2024.

    Ema si probala?

  • Minas Tirith 29.01.2024.

    za ciklu spreman...!

  • Ain Stein_535 29.01.2024.

    Mislio sam da pisam krv, a to je bilo od cikle....

Komentiraj...
Vidi sve komentare