To je to što me zanima!

Čim muškarci krenu u božićni šoping, raste prodaja parfema

Muškarci svojim "ljepšim polovicama" najčešće kupuju donje rublje, komda nakita ili parfem, a ako ih ne kupe 17. prosinca, onda poklon obično kupuju na sam Badnjak
Vidi originalni članak

Chanel No. 5 je muškarcima najpoznatija marka ženskog parfema, ali i najlakši odabir za božićni poklon ženi, otkriva anketa britanske trgovačke kompanije Debenhams. Osim raznih parfema, muškarci svojim partnericama najčešće kupuju donje rublje i nakit u sezoni blagdana. Jači spol ne samo da bira drugačije stvari za božićne poklone, već i kupuju na različit način. 

- Muškarci dođu u dućan, uzmu ono što su namjeravali ili pet minuta hodaju po dućanu pa kupe nešto, dok žene razgledavaju, komentiraju, razmišljaju i tek onda kupe - rekao je glasnogovornik Debenhamsa, Ruth Attridge.

Prema podacima prodaje parfema i donjeg rublja, analitičari su zaključili da su muškarci božićne darove počeli kupovati 17-og prosinca, a vrhunac njihova šopinga bit će na sam Badnjak, jer mnogi odgađaju kupnju do tada.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • umko3 27.12.2011.

    ja sam svoju curu upoznao sa prijateljicom i onda smo na kraju uživali u troje. To joj je bio božični poklon.:D I da, još Prada Candy.:P

  • anana 23.12.2011.

    ja sam svom momku uzela novac, kupila i rublje i parfem i haljinu, i to je poklon za oboje. ;))

  • user_32967 23.12.2011.

    Kad ti dragi nema ukusa za erotsko rublje, onda barem nek ima para da ti kupi laptop. A za ove ljubomorne, ima laptopa za 2000 kn i to dobrih pa na rate kome treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare