To je to što me zanima!

Cimerica moje kćeri ima velik utjecaj na nju, promijenila se

Kći mi stanuje s jednom podstanarkom starijom od sebe 20 godina. Dotična gospođa se predstavlja da joj je majka. Više i ne komuniciramo. Što da radim?
Vidi originalni članak

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine,

imam kćer koja je završila višu školu i počela je raditi u državnoj službi, u kojoj je primljena za stalno. Radila je pet godina. Stanuje s jednom podstanarkom starijom od sebe 20 godina. I od tada su se počele osjećati jake promjene, počela se udaljavati od nas i smeta joj svaki naš poziv. Dotična gospođa se predstavlja da joj je majka. Sve je krenulo po zlu. Više i ne komuniciramo, a napustila je i posao. Može li se tu što promijeniti? Zahvaljujem na odgovoru.

šifra: tužni starci

Odgovor:

Vidim stabilnost i čvrstoću u vašem životu, u kojem niste imali većih problema. Vrlo ste pozitivna i produhovljena obitelj. Mnogo toga ste stekli i dobro ste odgojili svoju kćer. Ona je komunikativna i emotivna, ali pomalo čudnih sklonosti. Ta žena joj pruža puno toga u životu, sklone su jedna drugoj i snažno povezane. Trebate je prihvatiti onakvu kakva jest. Odrasla je žena i ona sada bira život kakvim želi živjeti. Vi tu više ništa ne možete učiniti. 

Vidim da će uskoro doći do spoznaje što je učinila i da će vas posjetiti i početi s vama iznova komunicirati. Nemojte joj braniti da nastavi živjeti s tom ženom nego otvoreno porazgovarajte. Uskoro će prvo vas kontaktirati telefonom pa vas i posjetiti. Vidim joj dobru budućnost i poboljšanje vaših odnosa. Sretno.

Idi na 24sata