To je to što me zanima!

Čistili ste svoj WC sasvim krivo - ovo je pravi predmet za ribanje

Ljubiteljica čišćenja dijeli svoj omiljeni trik za čišćenje kupaonice koji pojednostavljuje napor i smanjuje trud utrošen na postizanje blistavosti prostorije, a radi se o svima poznatom predmetu za čišćenje doma
Vidi originalni članak

Čišćenje kupaonice može biti neuredno i prilično gadno. Većina ne voli uhvatiti se u koštac s ovom prostorijom jer znaju koja se sve prljavština skuplja u njoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, ljubiteljica čišćenja otkrila je jedan jednostavan trik za čišćenje kupaonice, koji olakšava problem s prljavštinom koja se tamo nakuplja, a bez potrebe za držanjem prljave mokre krpe u ruci.

KAKO VI TO RADITE? I metla se treba čistiti: Evo kako ju je najbolje prati i skladištiti

Jamie Michelle je inače poznata po savjetima i trikovima za uređenje doma koje dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Sada je odlučila podijeliti i svoj omiljeni trik za čišćenje kupaonice koji pojednostavljuje napor i smanjuje trud utrošen na postizanje blistavosti prostorije, a radi se o svima poznatom predmetu za čišćenje.

@byjamiemichelle #ShareTheMagic #cleantok #learnontiktok #cleaninghacks #cleaningtiktok #cleaningszn ♬ Open - Khalid feat. Majid Jordan

- Očistite svoj WC čistačem za prašinu prije nego što krenete s krpom i tekućim sredstvom za čišćenje - rekla je Michelle dok je čistačem za prašinu prolazila po rubovima i pukotinama WC-a.

DA GA NE OŠTETITE Kako očistiti ekran televizora? Ova sredstva nikako ne koristite

Iako je Jamie prije mrzila čistiti WC zbog prljavštine koja bi se pojavila na njezinoj krpi, ovaj trik je to promijenio. Čistač za prašinu možete koristiti i na drugim kupaonskim površinama - poput radne ploče ili umivaonika.

Ovako ćete ukloniti svu prašinu i prljavštinu sa svih ploha prije nego što počnete trljati ih mokrom krpom, piše The Sun.

MEKANO I UDOBNO Evo zašto uvijek treba oprati nove plahte prije korištenja, i nije samo zbog higijene

Idi na 24sata

Komentari 3

  • WifeTookMyBloodyParrots 23.01.2023.

    Članak za klaune

  • 🦋reti 🦋 23.01.2023.

    Da li umivaonik trebamo čistiti istom četkom za prašinu kojom smo očistili wc školjku ili nam je za taj pothvat potrebna još jedna četka???

  • beba maza 22.01.2023.

    Jel ovo nas neko zeza ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare