To je to što me zanima!

Članovi tima: Tri junaka koji će kroz avanturu pratiti Lacka

Daniela Lacka će na putu pratiti Luka Tumbača i Marko Rukavina, koji će sve vrijedno dokumentirati, i Čedo Josipović, koji je u projektu koordinator na terenu
Vidi originalni članak

Luka Tambača

Rodio se i odrastao u Zagrebu. Student 5. godine na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, smjer marketing. Nakon obitelji, cure i prijatelja, najveća ljubav, strast i pokretač Lukinog života su alpinizam i fotografija. Točnije, fotografija prirode, planina, penjanja i putovanja. Najveći broj penjačkih izleta odvijao se po velebitskim i alpskim stijenama, shodno tome, tamo je nastao i najveći broj fotografija. Sudjelovao u Auto Blic-ovoj ekspediciji na Nordkapp 2010., kao jedan od fotografa, fotografirao razna penjačka događanja poput "Big wall speed climbing" u Nacionalnom parku Paklenica. Luka će vrijedno dokumentirati svaki žulj, kap znoja, susret s divljim životinjama te zoru ove avanture.

Marko Rukavina

Marko Rukavina, tako mlad, a već pun životnog iskustva i mudrosti. Nemirna duha i krhka tijela, Marko nakon završenog studija ekonomije poduzetništva poduzima neočekivani potez: ostavlja sigurnu budućnost u uspješnoj obiteljskoj firmi i doslovno te preneseno otplovljava u nemirne slobodnjačke vode. Kad ne naviga Jadranom u svom ruzinavom brodiću, bavi se produkcijom i snimanjem raznoraznih video uradaka, od spotova do dokumentarnih filmova pod okriljem svoje tvrtke Bunika produkcija.

Zaljubljenik u more i otoke, adventure sportove i putovanja. Kao snimatelj radio na projektima u New Yorku, Amsterdamu, Milanu, Istanbulu i Berlinu. Daniela Lacka upoznaje na Vanka regule festivalu u Sutivanu na otoku Braču. Marko će snimati svaki trenutak ove avanture, bez obzira na moguće ozljede ponosa članova ekipe.

Čedo Josipović

Profesor tjelesne i zdravstvene kulture i instruktor speleologije sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju i provedbi pustolovnih i teambuilding programa. Vješt u organiziranju raznih aktivnosti u prirodi: planinarski izleti i ture, bivakiranje, orijentacija, preživljavanje. Veliko životno iskustvo stečeno na putovanjima po Hrvatskoj i po svijetu (Kina, Indija, Island...). Otvoren za iskustvena učenja i snalaženja u svim životnim situacijama. U svrhu toga osnovao Asincin, udrugu za kontakt s prirodom u sebi i oko sebe. Čedo je u projektu Welcome koordinator na terenu, iliti Katica za sve.

Više čitajte na www.welcome.hr

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare