To je to što me zanima!

CNN uvrstio Zagreb među 17 najboljih adventskih destinacija

Bandić kaže da je priznanje CNN-a rezultat šarma našega grada i njegovih stanovnika, otvorenosti, multietničnosti, multikulturalnosti i multikonfesionalnosti, njegove sigurnosti i gostoljubivosti
Vidi originalni članak

Nakon što je CNN uvrstio Zagreb među 17 najboljih svjetskih adventskih destinacija, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je ocijenio da je to rezultat šarma Zagreba i Zagrepčana, njegove otvorenosti, sigurnosti i gostoljubivosti.

- Nakon što je zagrebački advent tri godine zaredom proglašen za najbolji europski advent, a danas je svojevrsni europski advent bez konkurencije, i ugledna američka informativna TV kuća CNN uvrstila je Zagreb među 17 najboljih svjetskih adventskih destinacija. Zagreb se na CNN-ovom popisu najboljih božićnih sajmova u svijetu našao u društvu renomiranih destinacija kao što je Beč, Strasbourg, Toronto, Prag, Firenca, Krakov, Birmingham, Kopenhagen, Berlin, Bruxelles, Barcelona, Stockholm i New York - navodi se u večerašnjoj poruci gradonačelnka sugrađanima.

Rezultat je to, ocijenio je, šarma našega grada i njegovih stanovnika, njegove otvorenosti, multietničnosti, multikulturalnosti i multikonfesionalnosti, njegove sigurnosti i gostoljubivosti.

- Zato još jedanput na ovom uspjehu posebno zahvaljujem svim sugrađanima, organizatorima i Turističkoj zajednici grada Zagreba, te svima koji sudjeluju u ovoj čarobnoj zagrebačkoj priči -  istaknuo je gradonačelnik Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • UNPROFOR 15.12.2019.

    Anketu izvodi neka Belgijska marketing kuća koja , da bi grad stavila u anketu kasira 10.000 € . Sve ostalo dalje je prepušteno ljudima , koji mogu glasovati a da i neznaju gdje je ZG ! Prema tome Hrvati su to uzeli ko Euroviziju i udri glasovati sami za sebe ! I to je sve . Posle toga ta agencija samo objavi rezultate ! I tako ZG pobjedi 3x. Na osnovu 3x "pobjede", sad CNN piše članak , a vi prenosite u stvali nešto , šta je lažno , da lažno biti i ne može već u startu !

  • 14.12.2019.

    Vjerojatno zasluženo...uređenje grada i popratni sadržaji pretvorili su grad u jednu lijepu i veliku Božičnu priču...užitak je prošetati gradom....

  • 14.12.2019.

    Ooo bas mi je drago 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare