To je to što me zanima!

Crna lista: 8 namirnica koje uzrokuju rak i srčane bolesti

Sve nas fasciniraju namirnice koje nam preporučuju nutricionisti, jer oni znaju što nam treba, ali isto tako, oni najbolje znaju i koje namirnice treba izbjegavati
Vidi originalni članak

Za pretpostaviti je da nutricionisti paze što unose u organizam. Iako su i oni samo ljudi i isto se ponekad 'počaste' ne toliko zdravom hranom, postoje neke namirnice za koje su kunu da ih nikad, nipošto ne konzumiraju, piše Express.

A ako oni toliko bježe od njih, vjerojatno bismo to trebali činiti i mi. Evo kojih osam namirnica nutricionistice Elissa Goodman, Meryl Pritchard i Kelly Leveque izbjegavaju u širokom luku:

1. Gazirana pića

"Gazirana pića nisu hrana, a previše se konzumiraju u modernoj prehrani. Jedna limenka sadrži 40 grama šećera, a sve što sadrži više od osam grama šećera smatram pretjeranim", izjavila je Pritchard. Goodman je dodala da umjetni zaslađivači u gaziranim pićima doprinose pretilosti i dijabetesu.

Što je još na crnoj listi nutricionista pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • samoborac33 08.06.2015.

    procitajte ovdje!

  • TomicaŠaško 08.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • beaist 08.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare