To je to što me zanima!

Cro À Porter: Manuel Maligec i Etna Maar oduševili publiku

Na uvodnoj večeri 21. Cro À Portera predstavili su se Etna Maar, Manuel Maligec, Madame Demode, Marija Pinjuh, Tatjana Pantoš, Jelena Aleksić i Spirit by T.B.
Vidi originalni članak

Schwarzkopf Cro À Portera jučer su u odličnom ambijentu zagrebačke Laube otvorili brojni dizajneri, među kojima su se najviše istakli Etna Maar i Manuel Maligec.

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik za Etnu Maar kreirala je pomalo avangardnu kolekciju u crnoj, bijeloj i crvenoj boji. Zahvaljujući jednostavnosti linija i materijala, odjeća je iznimno nosiva, osobito za obožavateljice minimalizma. 

Manuel Maligec ponovno je demonstrirao svoju ljubav prema elegantnom modnom izričaju, ovaj put u romantičnoj i iznimno ženstvenoj kolekciji. Odjeća je nijansama pudera, izrezi naglašavaju struk, a dodaci od krzna donose dašak luksuza.

Tatjanu Pantoš inspiraciju za kolekciju pronašla je u afričkim motivima, pa je tako stvorila suvremenu ženu ratnicu koja ponosno paradira sa životinjskim uzorcima i seksepilnim kožnatim komadima.

Madame Demode donijela je crno-bijeli svijet na modnu pistu u pomalo futurističkom, ali vrlo nosivom modnom izričaju; platnenim komadima u bijeloj i žutoj boji te neobičnim krojevima. 

Muška kolekcija Jelene Aleksić namijenjena je modno osviještenim muškarcima koji nemaju problema s privlačenjem pažnje, osobito u komadima poput metalik plave jakne ili neobičnim sakoima, dok se Tomislav Bahorić u svojoj kolekciji oslonio na futuristički pojednostavljenu viziju urbanog muškarca u crnim i bijelim tonovima.

Marija Pinjuh prvi se puta predstavila zagrebačkoj publici, a donijela je seksepilnu kolekciju koja se prvenstveno zasniva na kožnatim odjevnim komadima koji naglašavaju figuru.

Na drugoj večeri SCHWARZKOPF Cro A Porter svoje će revije predstaviti XD Xenia Design, Tamara Bombardelli, Ivan Mann, Matevž Faganel, Vain, Damir Begović i Domagoj Štimac te Dioralop.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • amurlin55 04.04.2013.

    OvA kOkA Na 5. sLiCi je pree pre dobra!! tonka te poz

Komentiraj...
Vidi sve komentare