To je to što me zanima!

Crveni nosovi u Zagrebu i Glini šire radost na Staru godinu

Uhvatite osmijehe klaundoktora na dočeku dječje Nove godine u Glini na Trgu bana Josipa Jelačića 2. Drugi tim će uveseljavati u Zagrebu, u domu za starije i nemoćne Dom Dubrava, od 10:00 do 13:00 sati
Vidi originalni članak

U proteklih godinu dana crveni nosovi su redovno, u prosjeku dva puta tjedno, bili na potresom pogođenom području u Sisačko-moslavačkoj županiji i pružali su psiho-socijalnu pomoć djeci, mladima i starima. I ovih blagdana oni nose osmijehe, a uhvatiti ih možete na Staru godinu 31. prosinca, 2021.godine na dočeku dječje Nove godine u Glini na Trgu bana Josipa Jelačića 2, gdje će dijeliti djeci svoje slikovnice „Dr. Crveni nos“ i „Lila“, a pokazati će i pokoji klaundoktorski trik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klaundoktorice koje će uveseliti dječicu su doktorica Krafnica i doktorica Lila, a nakon uveseljavanja na glavnome trgu možete se uputiti zagrijati vaša srca u obilasku kontejnerskog naselja gdje je to zaista potrebno.

Dok je jedan crvenonosni tim u Glini, drugi je tim u Zagrebu u domu za starije i nemoćne „Dom Dubrava“ u kojem će doktorica Maštalić i doktorica Ica Mrvica u periodu od 10.00 do 13 sati raspoložiti drage korisnike Doma.

U protekloj dekadi koliko pružaju pomoć humorom u zdravstvu, donijeli su više od 210. 000 osmijeha!

Pogledajte njihovu video čestitku:

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare