To je to što me zanima!

Cvijet u kosi i drugi trikovi bikini-anđela za seksepil

Ljetne tajne ljepote top-modeli su solidarno otkrili ženama, pa savjetuju kako će brončani puder u prahu pomoći da vam se s lica ne slijevaju potoci
Vidi originalni članak

Iako zamamni, ni Viktorijini anđeli nisu besprijekorno lijepi, ali se vješto služe trikovima vizažista. Ljetne tajne ljepote top-modeli su solidarno otkrili ženama, pa savjetuju kako će brončani puder u prahu pomoći da vam se s lica ne slijevaju potoci tekućeg pudera. Trik je u tome da prvo nanesete puder u prahu, a tek onda tekući. Ljeti je najbolje rabiti prozračne pudere, a oni koji sadrže kristale idealno laskaju tenu na plus 30. Kako biste izbjegli “zagoreni“ izgled lica, a postignuli prirodnu preplanulost, Alessandra Ambrosio kaže kako je ključ u tome da ne pretjerujete.
- Kupite bronzer koji je samo za nijansu tamniji od vaše prirodne puti. Trik je u tome da ga nanesete na sljepoočnice, jagodice, nos i vrat, ali vlažnom spužvicom - savjetuje. Supermodeli izbjegavaju kreme za samotamnjenje jer ostavljaju neujednačene tragove, ali se zato “kupaju” u mlijeku za sunčanje sa zaštitnim faktorom iznad 30.
- Da bi vaši obrazi izgledali kao da ih je poljubilo sunce, nanesite malo narančastog rumenila u kremi - trik je Cintije Dicker. Besprijekorno glatkim i sjajnim nogama pomoći će mlijeko s ekstraktom maslinova ulja. No pravi trik je nanijeti shimmer na prednji i stražnji dio nogu, a ne sa strane. Tako će izgledati vitkije. Prije nego uskočite u bikini i postanete vladarica plaže, napravite temeljiti peeling tijela voćnim kiselinama. I još vam samo treba cvijet u kosi.

Kosu zaštitite s nekoliko kapi maslinova ulja
Kosi je tijekom ljeta potrebna posebna njega, a savjetuje se posvetiti joj jednaku pozornost kao i koži. Da biste zadržali boju, redovito kosu prskajte proizvodima koji imaju UV zaštitu. Na tjeme nanesite kremu s visokim zaštitnim faktorom. Pomoći će i nekoliko kapi domaćeg maslinova ulja.

Zlatno sjajilo
Ljeti je najbolje izbjegavati tešku šminku. Vizažisti savjetuju prozračne proizvode. Dovoljna vam je vodootporna maskara i zlatno sjajilo za usne koje pristaje svakoj puti.

Losion na bazi kofeina
Čak i ako niste predano vježbali cijelu godinu, zategnuti izgled kože možete postići losionima na bazi kofeina. Osim njih postoje i posebni gelovi koji “zatežu” kožu.

Tetošite svoje obline
Redovito se mažite hidratantnim kremama i pritom nemojte zaboraviti niti na jedan dio tijela, poput unutarnjeg dijela ruku ili bikini zone. Nabavite roll on koji nema alkohola.

Ne bojiti kosu prije mora
Najveća pogreška je bojiti kosu prije odlaska na more. Nakon sunca, mora i vjetra izgledat će potpuno uništeno. Eventualno stavite pramenove kako biste prekrili izrast.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zeljk0 14.07.2010.

    Koliko se god trudile, teško se odreć 3 sloja kreča po licu.....

  • Lecter 14.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • šuma 14.07.2010.

    preslatke cure bravo uživajte dok ste tako mlade

Komentiraj...
Vidi sve komentare