To je to što me zanima!

Danas za desert radimo fine, brze i efektne ferrero kuglice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najvažnije je smjesu za kuglice kuhati na laganoj vatri i stalno miješati, jer će u protivnom kuglice biti teško oblikovati, pokazuje kuharica Matea Mandir McConnell
Vidi originalni članak

Slatke ala ferrero kuglice su idealne za dječje rođendane, poslovne domjenke i goste, a prednost im je to što lijepo izgledaju, šarene su, ukusne i mogu dugo stajati. Nakon što se izrade kuglice, treba ih zavaljati u pržene lješnjake. Najvažnije je kuhati smjesu na laganoj vatri i stalno miješati da se šećer ne bi karamelizirao i maslac odvojio, jer ih je tada puno teže oblikovati.

Kompletan recept sa sastojcima možete pogledati na Kuhari.com. U suradnji s Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih kuhara, a sva njihova videa možete pronaći u našem specijalu Video recepti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Sonador 25.04.2012.

    Ništa što sadrži čokoladu, med i lješnjake ne može biti loše. :)

  • Nemo4000 23.04.2012.

    kuglice su predobre, al lik je slađi :P

  • bezinspiracije 22.04.2012.

    Fino

Komentiraj...
Vidi sve komentare