To je to što me zanima!

Današnje žene žele bradu staru tri dana i zaigranost

Žene potajno 'padaju' na muškarce s dječačko-štreberskom zaigranošću, bradom starom tri dana i pokojom manom jer ih savršenstvo ne privlači
Vidi originalni članak

Mit o visokom, tamnoputom i plavookom Apolonu napokon je srušen. Brada stara tri dana i dječačko-štreberska zaigranost dvije su najpoželjnije muške karakteristike na koje žene potajno padaju, pokazalo je najnovije britansko istraživanje. Unatoč prigovaranju kako izgleda neuredno, čak 41 posto žena izjavilo je kako im je trodnevna brada kod muškarca, poput one Gerarda Butlera, izrazito privlačna. Nehajna brada odaje muškarca koji je potpuna suprotnost “uštirkanom” i uredno ošišanome, ali prekompliciranom tipu. Ženama su simpatični i dječačko-štreberska zaigranost te dobro poznavanje tehnologije jer otkrivaju njegovu intelektualnu stranu.
Također, damama je znanje seksi jer daje moć. Nova generacija žena želi uz sebe muškarce od kojih mogu nešto naučiti, a ne “macho frikove” koje stalno treba poučavati. U neodoljive osobine uvrstile su i čitanje knjiga te nošenje naočala poput Johnnyja Deppa. U očima žene muškarac koji se rastuži na dramu pravi je potencijal jer je sposoban pokazati emocije. Ali ista studija istaknula je da je ženama bitna i strastvenost, koju je, osim u navijanju za najdraži nogometni klub, poželjno pokazati u još kojem području života. Žene tako ne traže savršene “Bradove Pittove” s mozgom Billa Gatesa nego dečke iz susjedstva s pravim omjerom grubijana i emotivca.

>>> Nitko ne traži savršenstvo
Žene bi se radije viđale i družile s muškarcem koji ima pokoju manu nego sa savršenim tipom, izjavio je 91 posto žena od njih 2500. To je još jedan dokaz da je savršenstvo dosadno, da ne postoji i da žene njemu ne teže. Zato, muškarci svijeta, opustite se!

>>> Moderna muževnost spoj je spontanosti i osjećanosti
Iako žene javno tvrde kako žele mišićave zaštitnike koji ne pokazuju emocije, britansko istraživanje pokazalo je da je ženski ideal nešto sasvim drugo - bradati intelektualac koji je dovoljno snažan da bez imalo srama pokaže svoje osjećaje. Također, vrijeme metroseksualaca je prošlo jer je čak 63 posto žena izjavilo da su im draži spontani tipovi koji ne provode sate ispred zrcala jer ih slika muškarca koji se uređuje dulje od njih može potpuno ohladiti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ledena 666 24.02.2010.

    slažem se skroz, pa čak i 4. dan je ok....i još kad je muškarac svjestan toga što žena nalazi u tome.....prava kombinacija

  • jaca 24.02.2010.

    ne slažem se.više volim glatki obraz i mirišljav.

  • karter 24.02.2010.

    Gluposti. Žene kao prvo žele samo jednu stvar kod muških, a to je lova! Kao drugo, drugo nije bitno i zaboravi se , ako ima dovoljno love!

Komentiraj...
Vidi sve komentare