To je to što me zanima!

Danski brand donjeg rublja je za modela odabrao Hrvata

Davor Garić zvijezda je kampanje danskog brenda muškog donjeg rublja Alexander COBB. Svoje mišićavo tijelo već je pokazivao u raznim modnim editorijalima
Vidi originalni članak

Domaći showbizz novinar, glumac i model Davor Garić, novo je zaštitno lice danskog brenda muškog donjeg rublja Alexander COBB. Iako smo ga na malim ekranima naviknuli gledati u urbanim odjevnim kombinacijama, ovog puta Garić se razodjenuo do gaćica i pokazao svoje isklesano tijelo.

Gariću ovo nije prvi put da se razodjenuo pred fotoobjektivom. Poziranje u kombinacijama koje svakako više otkrivaju nego skrivaju, kaže, sasvim su mu uobičajena ''radna atmosfera''. 

- Kada zaslužite povjerenje zvijezda, suradnja s njima postaje zaista veliki gušt. Onda je ovo što ja radim zaista teško nazvati poslom, tada postaje zabava, rekao nam je Davor.

Dao je i svoj savjet o tome kako doći i ostati u fit formi.

-  Recept je vrlo jednostavan, no mnogima manjka motivacije i ustrajnosti! Pravilna i uravnotežena prehrana te mnogo treninga jedini su cilj do rezultata. Moj je savjet da si svatko pronađe razlog i jasan cilj koji će mu biti nit vodilja da ne odustane. Većina onih koji krenu malo vježbati s ciljem ''želim izgubiti koji kilogram'', brzo će odustati i vratiti se na staro!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tomicalomica 09.11.2015.

    Hmmm a kaj s nama koji nemamo plocice ali imamo komada :))

  • muskarac 08.11.2015.

    meni ima pregrube crte lica, rekla bih neprivlacne ...tijelo super

  • Leaena 08.11.2015.

    Ne valja mu reklama...nisam reklamirani proizvod ni pogledala...:D:D:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare