To je to što me zanima!

Devet frizura za one dane kada vam se ne da prati i sušiti kosu

Ove frizure spas su kada je u pitanju jutarnja agonija s kosom. Za njih je potrebno svega par minuta i osnovni dodaci za kosu koja će u par trenutaka izgledati super
Vidi originalni članak

Svi mi imamo svoje loše dane kad je o kosi riječ. Stoga vam donosimo nekoliko vrlo jednostavnih frizura koje možete nositi kad vaša kosa ima svoje 'loše dane'. 

Takve su frizure spas kada je u pitanju prikrivanje ove 'neizbježne agonije'. Za većinu frizura potrebno vam je nekoliko minuta i osnovni asesoar za kosu. S ovim jednostavnim frizurama više se nećete morati skrivati ispod šešira kad vaša kosa bude bude u lošem stanju. 

Zalizane su frizure učestale na modnim pistama, a prednost je to što ih mogu nositi svi, bez obzira na duljinu kose. Frizura je odlična za masnu kosu koju za samo nekoliko minuta možete pretvoriti u šik izgled. Zalizanu kosu možete složiti u rep ili pak ostaviti ju raspuštenu, kako god vam odgovara.

Ostale frizure uz video tutoriale pogledajte na Žena.hr.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Naavah_1 29.04.2014.

    A klempave usi?

  • modesty blaise 29.04.2014.

    Baš me zanima jel to samo ja vidim da na ovim tutorialima ali baš niti jedna nema masnu i neopranu kosu... a vi velite kak je ovo genijalno za one dane kad vam se ne da prat kosu... Ovo sve lijepo izgleda samo na ČISTOJ kosi !!!! Opet mazanje očiju širokim masama... Tek da se nešto natrokelja.. Pozz

Komentiraj...
Vidi sve komentare